Acum plătiți-ce-doriți recomandări entuziaștilor dvs. de muzică

Ca specialiști continua de cotitură pentru a aduce în bani din muzica lor pe web, ar trebui să se gândească serios despre abonamente pentru a vă ajuta cu desen în fani. Abonamentele fanilor sunt o metodă interesantă de a vă adapta profesia de muzică. Veți ridica lună la lună, repetând venitul, iar fanii dvs. vor ridica un remarcabil întâlnit prin cumpărarea contribuțiilor la clubul dvs. de fani. Nu ezitați să consultați pentru a afla mai multe informații.

Poate că te-ai jucat cu oferirea de abonamente plătite fanilor tăi. În chestiune nu știți suma de taxa, va fi acum posibilitatea de a permite fanilor să-și aleagă cu acest lucru doar-livrat update la Bandzoogle membru evidenția: pay-ce-ai-nevoie de membri.

Ce-ar fi să investigăm cum să oferim compensații membrilor de care ai nevoie la fanbase-ul tău!

Oferirea abonamentelor fanilor

Cu abonamentele, fanii plătesc o cheltuială de la o lună la alta în schimbul recompenselor selective și al admiterii la muzica dvs. Acest lucru vă va ajuta să faceți internet cu plată, utilizând aptitudinile dvs. ca interpret și producător de substanțe.

Pentru a trimite abonamentele fanilor pe site-ul tău muzical, vei configura o pagină de abonare. Adăugați o descriere a ceea ce oferiți, în acel moment configurați niveluri de estimare care se referă la Premiile pentru susținătorii dvs.

Plata-ce-ai nevoie de membru

Nu sunteți sigur cum să vă apreciați substanța? Configurarea unei compensații ce-ai nevoie estimarea nivel și să-l predea fanilor pentru a alege. Permițându-le să aleagă suma pe care să o dea este o metodă decentă pentru a-ți lăsa fanii să te susțină la orice nivel cu care sunt în regulă sau gata.

Cu despăgubirile ce-ai-nevoie de Sfat Borcan evidenția, în mod normal sfat pentru a Bandzoogle persoane de la fanii lor este $42.12 (perused mai multe aici: Bandzoogle persoane fizice de a dobândi peste $5M de pandemie de început). Deci, s-ar putea să fiți uimiți de valoarea pe care fanii dvs. au pus-o pe ambarcațiunile voastre.

Pentru a adăuga compensația ce-ai nevoie alternativă pentru abonamente, cap la teritoriul abonamente în contul Bandzoogle. Când adăugați un nivel de evaluare, alegeți alternativa valorii seturilor plătite de client. Veți putea apoi să decideți costul de bază pentru acest nivel sau să îl setați la 0 pe șansa de a nu avea nevoie de o bază.

Oferiți un plan complementar persoanelor care vă susțin

Alături de această actualizare, puteți oferi acum și un plan complementar susținătorilor site-ului dvs. Această alternativă este o metodă utilă pentru a permite susținătorilor dvs. să acceseze contribuțiile dvs. de membru timp de o lună pentru a alege dacă trebuie să fie o bucată din ea. Sau, pe de altă parte, poate că aveți un superfan care este puternic și dinamic în localizarea dvs., dar nu poate suporta costul unui membru.

 

Folosește abonamentele fanilor pentru a crea plăți

Abonamentele fanilor sunt cele mai potrivite pentru artiștii și specialiștii care creează conținut în mod constant. Cu vizite și spectacole live în așteptare pentru prezent, acest model poate fi un traseu incredibil pentru tine de a oferi spectacole obișnuite, plătite fanilor tăi direct. De asemenea, puteți oferi înregistrări selectate, limite pentru mărfuri și muzică, întâlniri Q&A sau exerciții de muzică pentru susținătorii dvs. de la o lună la alta.

În cazul în care ați ales să preferați să încercați abonamentele fanilor, avem încredere că puteți utiliza alternativa de compensare de ce aveți nevoie. Este o metodă puternică pentru a permite fanilor să vă susțină la orice nivel, pe măsură ce vă puneți inima în a face substanță importantă cu muzica.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>