Blackjack cu numărătoare rapidă

Care este procesul de numărare a cardurilor?

Pentru a evita să mă repet, nu voi vorbi prea mult despre bazele teoretice ale numărării cardurilor. Iată versiunea scurtă a ceea ce trebuie să știți despre numărarea cardurilor:

Punctele cu o proporție dezechilibrată de cărți de la înaltă la mică sunt comune, deoarece compoziția lor este complet aleatorie. (Cărțile mari includ ași și zeci.)

Cu un pachet plin de 10 și ași, șansa unei plăți naturale și de 3 până la 2 crește semnificativ.

Pentru a obține o indicație despre cât de dezechilibrat a crescut pachetul, un contor de cărți va ține evidența cărților împărțite într-un mod general. Miza lui crește atunci când pachetul este plin de 10 și ași.

Când i se oferă o carte scăzută, numărul este de obicei crescut cu 1, în timp ce atunci când este împărțit o carte mare, numărul este în general scăzut cu 1. Într-un număr pozitiv, creșteți pariurile și pariați mai puțin atunci când cotele sunt 0 sau negative.

Cea mai mare parte a valorii în numărarea cărților provine din ridicarea și scăderea pariurilor pe baza numărului, deși unii jucători își modifică deciziile de strategie în funcție de numărare.

Diferite valori ale cardurilor sunt numărate folosind alte sisteme de numărare. Unele pachete sunt echilibrate, ceea ce indică faptul că există un număr egal de cărți mari și mici. Speed ​​Count este un exemplu de strategie neuniformă.

Un alt aspect provocator al numărării cărților este să țineți evidența câte cărți aveți.

Un număr autentic se obține prin conversia numărului de alergări, iar acest lucru se face prin împărțirea numărului de alergări la numărul de punți rămase în pantof.

Tehnica Speed ​​Count evită necesitatea unei conversii de la numărătoarea curentă la numărul real.

Ce face ca viteza să conteze unică printre metodele de numărare a cardurilor

Când vine vorba de numărarea cărților, Speed ​​Count este unic prin faptul că nu numără cărțile succesiv. Pe de altă parte, examinăm bazele teoretice ale modului și de ce funcționează Speed ​​Count.

Se presupune că o mână medie de blackjack va consta din 2,7 cărți, care este baza pentru Speed ​​Count. Cărțile mai mici, în medie, constituie cea mai mare parte a acestor 2,73 pachete (2, 3, 4, 5 sau 6).

În majoritatea sistemelor de numărare a cardurilor, adunarea și scăderea sunt necesare. Cel puțin, aveți cărți în valoare de +1 și -1.

Folosind Speed ​​Count, puteți șterge jumătate din ea. Există doar cărți mici care contează și fiecare contează ca +1. Restul cărților din pachet sunt tratate ca zero.

Calculați câte mâini au fost împărțite numărând fiecare carte mică de pe masă și scăzând acel total din numărul de mâini pe care le-ați văzut. Includerea cărților dealer-ului este importantă și numărați ambele mâini dacă cineva împarte.

Veți avea patru mâini de rezolvat într-un joc cu trei jucători și un dealer. S-au vândut mai puține cărți decât de obicei dacă numărul de cărți mici depășește patru. Există mai mulți 10 și mai mulți ași în acest pachet decât ar trebui să fie, așa că vă puteți ridica pariul pe următoarea mână fără teama de a trece peste.

Folosind Speed ​​Count, cum poți obține un avantaj?

Site-ul lui Norm Wattenberger este sursa mea de referință pentru informații de numărare a cardurilor. Cu toate acestea, el nu include Speed ​​Count. Apropo, acesta nu este un semn bun, deoarece Wattenberger este destul de meticulos în investigațiile sale.

Henry Tamburin, unul dintre fondatorii Speed ​​Count, a susținut că KO oferă un avantaj mai mare față de cazinoul tehnicii de numărare KO. De asemenea, Hamburg spune că Speed ​​Count poate fi folosit mai rapid și mai ușor.

Un sistem de numărare a cărților poate deveni mai simplu decât KO, dar asta e în regulă pentru mine.

Într-un thread de forum, Norm Wattenberger a comparat Speed ​​Count cu sistemul KO. El susține că Speed ​​Count oferă doar o fracțiune din beneficiul pe care îl pretinde cartea. Sistemul KO pare a fi mai puternic și mai simplu de utilizat.

Majoritatea paginilor web omit de obicei un pas critic dedicat acestui subiect. Numărătoarea vitezei începe la o valoare mai mare de 0, ca orice alt număr dezechilibrat. Această cifră este derivată din numărul total de pachete în joc. Conform discuției din firul forumului pe care l-am legat mai devreme, un număr de pachete de început de 27 este adecvat.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>