abbreviatejournal

Cazinou

ciclul de viață al cazinoului

Primul pas în crearea unui joc de cazinou este să îți vină o idee. Pentru a crește șansele ca conceptul dvs. să decoleze, sunt necesare studii de piață, analize și planificare.

Identificați tipul, tema și istoria jocului de cazinou pe baza unor cercetări și analize de piață aprofundate.
O metodă eficientă de structurare a ideilor dvs. este folosirea unei hărți mentale. Creați un concept central care va fi un punct de plecare în reprezentarea subiectului dvs. de interes. Apoi adăugați ramuri, cuvinte cheie, imagini și comentarii. O astfel de vizualizare ajută la captarea și organizarea corectă a ideilor. În timpul fazei de brainstorming, asigurați-vă că explorați tendințele tehnologice care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți viitorul joc.

De exemplu, luați în considerare tehnologia de realitate virtuală care a ajuns la cazinouri în ultimii ani. Jocurile VR oferă sisteme bonus mai bune și opțiuni de chat îmbunătățite în joc, care vă pot ajuta să vă faceți produsul popular în rândul unui public mai larg.

O altă tendință este criptomoneda, o metodă de plată de care pot beneficia atât jucătorii, cât și companiile de software de jocuri. Jucătorii pot rămâne anonimi, pot finaliza tranzacțiile mai repede și pot plăti comisioane minime. Companiile își pot spori audiența, pot sări peste o fază de licențiere și să nu plătească niciun comision pentru conversii multiple.

Instrumente de cercetare a pieței software pentru jocuri de noroc

Utilizați următoarele instrumente pentru o cercetare de piață mai eficientă:

Questback este un software complet de cercetare a pieței. Acesta își propune să pună capăt decalajului dintre produs, software-ul jocului și audiență prin colectarea de date, analizarea atitudinilor și tendințelor jucătorilor și urmărirea adoptării produsului. Questback îi ajută pe furnizorii de software de cazino să definească cererea, să colecteze date de pe panouri online, rețele sociale sau programe de loialitate. Puteți profita de Questback chiar și în timp ce faceți brainstorming. Cu toate acestea, este de asemenea posibil să obțineți feedback de la clienți în timpul fazei de producție.

Loop11 este un sistem de testare a utilizabilității care vă permite să testați orice site web sau site individual, chiar și concurentul dvs. Pe baza testului, acest serviciu creează hărți de căldură și oferă analize de flux de clic.
Inițial, testul de utilizare Loop11 este folosit înainte de lansarea jocului, apoi le puteți rula de mai multe ori când acesta va fi activat.

Mențiunea socială este un motor de căutare pe rețelele de socializare care vă permite să urmăriți ceea ce spun oamenii despre subiectul dvs. de joc social în mediul de socializare al internetului și să măsurați rezultatele în timp real. Include rețele precum Facebook, FriendFeed, YouTube, Twitter, Digg, Google etc. Publicitatea socială este utilizată în faza de idei. Rezultatele afișate de sistem vă ajută să înțelegeți dacă subiectul este popular în rândul publicului de jocuri.

FreeLunch colectează date financiare, economice și statistice globale bazate pe industrie și locație. Platforma colectează date despre jocuri din surse disponibile publicului și le colectează într-un singur loc. De exemplu, poate ajuta la determinarea costurilor de dezvoltare a jocurilor de cazino. Acest instrument poate fi util în faza de analiză a pieței odată ce ați venit cu subiectul jocului și ați identificat concurenții cheie.

SurveyMonkey vă ajută să înțelegeți preferințele consumatorilor și ale pieței prin cercetări aprofundate. Serviciul face posibilă crearea de sondaje atât pentru cercetarea de piață primară, cât și pentru cea secundară și oferă șabloane gata pregătite. Vă ajută să vă înțelegeți produsul, să efectuați segmentarea pieței și să analizați comportamentul consumatorilor. La fel ca Questback, SurveyMonkey este valoros în faza de idei. În plus, ajută în mod constant la monitorizarea naturii comportamentului clienților după lansarea jocului.

Creați un prototip

După efectuarea cercetărilor de piață pentru a susține ideea, are loc crearea unui prototip de jocuri sociale online. Scopul companiei de dezvoltare a jocurilor de cazinou online este de a construi o structură de schelet, de a vedea cum va arăta jocul pe hârtie și de a proiecta versiunea majoră. În articolul său despre prototipare, Todd Rivers, artist tehnic și designer de produs la RDI Studio, spune că este ușor să „simți” jocul cu un prototip funcțional. El susține că un prototip bun face posibilă schimbarea rapidă a aspectului jocului și „vezi dacă primul tău personal de matematică este bun”.