Ce nu știți despre sistemele de pariuri

Dacă nu știți deja, sistemele de pariuri sunt în esență metode de jocuri de noroc. Dacă intri într-un joc cu o strategie de pariere, vei ști exact cât vei paria și cum îl vei paria. S-a demonstrat că aceste sisteme sunt eficiente la cel mai înalt nivel.

Majoritatea oamenilor folosesc sisteme de pariuri fără să-și dea seama dacă le folosesc înainte sau după epoca de aur a internetului. Toată lumea are o strategie de plasare a pariurilor, și este una comună: „Pariază întotdeauna pe negru”.

Aceste tehnici de pariuri devin din ce în ce mai populare. Având atât de multe cunoștințe la îndemână, oamenii le-a făcut mai ușor să împărtășească aceleași convingeri ca și alții.

Ar fi de ajutor dacă ai fi atent la cine este acea altă persoană.

Chiar dacă sistemele de pariuri pot fi complicate, ele merită totuși discutate. După cum se dovedește, această poveste are o latură întunecată.

Scheme piramidale și sisteme pentru plasarea pariurilor

Sistemele de pariuri cu care ești familiarizat sunt cele care nu funcționează.

Trebuie să priviți sistemele de pariuri din punctul de vedere al cazinoului sau al cărții. Dacă oamenilor li s-ar fi dat acces la tehnologii care promiteau profit, practic s-ar fi garantat o pierdere din această cauză. Dacă ar fi garantat succesul acestor sisteme, toată lumea le-ar folosi.

După cum se dovedește, acest lucru nu este adevărat. Din cauza legii fundamentale a economiei, banii nu pot fi niciodată liberi, iar această lege de bază ar fi încălcată de sistemele de pariuri care au funcționat pentru toată lumea.

Cazinourile ar fi forțate să se adapteze dacă sistemele de pariuri ar avea succes. Numeroase strategii de pariere care erau eficiente în trecut nu mai sunt valabile.

Cazinourile pot rata unele, dar acestea nu sunt întâmplătoare. Amintiți-vă că cazinourile nu sunt naive când vine vorba de jocuri de noroc. Chiar și în cele mai bizare situații, există întotdeauna un plan.

Oamenii sunt mai predispuși să experimenteze cu sisteme de pariuri dacă simt că funcționează. Pentru a-i introduce în cazinou, trebuie să-i bagi în ușă și să-i începi să joace. Sistemul poate funcționa din când în când, dar în cea mai mare parte, nu funcționează.

Majoritatea sistemelor de pariuri se bazează pe o formulă simplă.

În ceea ce privește sistemele de pariuri, cea mai evidentă problemă este raționamentul acestora.

Ele se pot baza pe materiale anecdotice care par a fi faptice. Ipotezele sunt ușor de făcut, iar un public masiv implicat nu va observa nimic. În majoritatea situațiilor, persoana care a creat sistemul nici măcar nu a încercat să găsească defecte în dovezi.

Oamenii care vin cu aceste sisteme probabil își cred minciunile, ceea ce este rău.

Eșecul jucătorului de noroc este o concepție greșită comună printre jucători.

Aceasta este o eroare logică atunci când o persoană crede că frecvența schimbă statisticile și defectul este ușor de detectat.

Cursurile de matematică de nivel înalt joacă în mod regulat acest joc: profesorul se îndepărtează de curs și oferă doi studenți un marker. Acest joc este foarte popular. Profesorul îi cere fiecărui elev să scrie pe tablă. Unul va arunca uneori o monedă – vom spune 20 pentru scopurile noastre – și înregistrează capete ca „H” și cozi ca „T”.

Celălalt elev inventează răspunsurile în capul lor. Pentru ca profesorul să rămână perplex, studentul ar trebui să evite cu orice preț să arunce moneda.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>