Cu prietenul tău dealer, poți renunța la escrocherii de cazinou

Scopul cazinourilor este să mențină un avantaj în toate jocurile. Cazinourile beneficiază de un avantaj competitiv față de clienții lor pe termen lung.
Unii jucători, pe de altă parte, folosesc frauda în avantajul lor. Există multe metode de înșelăciune, de la cele mai sofisticate dispozitive electronice până la cele mai elementare manevre corp la corp.

Succesul pe termen lung pentru un trișor calificat este posibil. Deoarece cazinourile sunt renumite pentru nivelurile lor ridicate de securitate și supraveghere, cineva va fi descoperit inevitabil.

Când se întâmplă acest lucru, unii jucători apelează la prietenii lor dealeri pentru sprijin. Când jucătorii și dealerii sunt prieteni în afara cazinoului, ei pot inventa unele dintre cele mai viclene scheme.

Amestecarea asta nu este reală.

Richard Marcus, un cunoscut trișor de cazinou, a inventat arta amestecării false. Aceasta este o strategie obișnuită de baccarat, care îl pune pe dealer să amestece cărțile pentru a le păstra într-o anumită ordine.

Creați un „melc” sau un set de cărți care apar în aceeași secvență în care au fost aruncate, ca scop. Complicii (jucătorii) urmăresc acest slug și își ajustează pariurile în consecință.

Amestecarea rapidă necesită utilizarea unui dealer care poate crea iluzia că amestecă pachetul în mâinile lor. În loc să amestece cărțile, ei folosesc o serie de amestecări false pentru a menține ordinea cărților din tava de aruncare.

Complicii pot folosi o mască „trend bettor” pentru a urmări valorile cărților pe măsură ce sunt împărțite și pentru a schimba pariurile în funcție de rezultatele anterioare.

Mâna bancherului a fost pierdută de mai multe ori la rând. Astfel, un jucător de noroc în tendințe și-ar mări miza în această situație. De ce? Pentru că ei cred că bancherul trebuie să câștige în această situație.

Nu există prea multe avantaje pentru pariurile în tendințe, iar urmărirea rezultatelor anterioare este încă o opțiune pentru unii jucători.

Trișorii folosesc valorile cardului pentru a prezice când va sosi melcul, care de obicei apare la începutul pantofului. Odată ce au determinat care parte are mai multe șanse să câștige, își vor plasa pariurile în consecință.

Adevărata amestecare, pe de altă parte, se face cel mai bine cu mai mulți jucători. Ultima opțiune este mai bună pentru grup, deoarece le permite să-și extragă banii și să plaseze pariuri maxime suplimentare.

Organizația Tran, un grup de escroci, a strâns milioane de dolari folosind amestecuri înșelătoare. Electronice au fost, de asemenea, folosite pentru a alerta fiecare membru al echipei când melcul era pe cale să sosească.

Când un agent sub acoperire care se dădea drept dealer a căutat să mituiască un membru al Organizației Tran, aceștia au fost în cele din urmă arestați. Treizeci și unu de inculpați și-au recunoscut implicarea în ring, fie direct, fie indirect.

Ignorând Ciupirea

Spre deosebire de postarea anterioară, ciupirea elimină un pariu pierdut de la masă. Ca și în postările anterioare, aveți nevoie de aceleași abilități pentru a efectua ciupirea, dar utilizați o tehnică diferită.

Ca și în cazul oricărui alt specialist în deșteptură, ciupitorii au nevoie de o mulțime, un dealer distras și abilități bune pentru a-și realiza magia. Șeful gropii, dealer-ul sau securitatea te pot sparge dacă nu ai aceste caracteristici.

În această situație, multe dintre pericolele de ciupire pot fi atenuate lucrând cu un dealer. Complice dealer-ului nu va observa când eliminați pariurile pierdute de la masă; complicele dealerului nu va observa.

Ca și în paragraful anterior, ciupirea este cea mai eficientă atunci când numeroase persoane vizitează masa goală a dealer-ului.

Indicarea valorii cardului Hole

Încercarea de a vedea cartea dealer-ului pe măsură ce pachetul este amestecat este o metodă dificilă de joc cu avantaj cunoscută sub numele de „cartire”. Cunoașterea cărții hole a dealerului vă poate oferi un avantaj de 10% la blackjack, unde este foarte util.

Când împărțiți cărțile cu fața în jos, majoritatea crupierilor sunt antrenați să le țină ascunse. Un mic procent de jucători sunt suficient de groaznici pentru a-și dezvălui în mod constant cărțile de gol, oferind jucătorilor puternici un avantaj.

Cărțile dealer-ului pot fi afișate mai des atunci când ai de-a face cu jucătorii. Jucătorii de blackjack din prima sau a treia poziție de bază au o mare oportunitate de a vedea cartea cu fața în jos.

Cu toate acestea, dealerii nu trebuie să arate jucătorilor cărțile de joc. Securitatea și șeful gropii sunt mai probabil să investigheze dacă aveți carduri flash.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>