Declarație de confidențialitate

Acest site este lucrat de abbreviatejournal prin intermediul site-ului, expresiile „noi”, „noi” și „al nostru” fac aluzie la abbreviatejournal. abbreviatejournal oferă acest site, inclusiv toate datele, dispozitivele și administrațiile accesibile de pe acest site pentru dvs., clientul, adaptate la recunoașterea dvs. totul fiind egal, condiții, strategii și notificări exprimate aici.

Dacă nu este prea multă problemă, citiți cu atenție aceste declarații de confidențialitate înainte de a ajunge sau de a utiliza site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu toată Declarația de Confidențialitate a acestei înțelegeri, în acel moment este posibil să nu accesați site-ul sau să utilizați nicio administrare. În cazul în care acești Termeni și Condiții sunt considerați o ofertă, confirmarea este limitată în mod explicit la aceste declarații de Confidențialitate.

Orice evidențiere sau instrumente noi care sunt adăugate în prezentul magazin vor depinde, de asemenea, de Declarația de confidențialitate pe care o puteți audita cea mai prezentă adaptare a Declarației de Confidențialitate ori de câte ori se află pe această pagină. Solicităm toată autoritatea de a reîmprospăta, modifica sau înlocui orice bucată din aceste declarații de confidențialitate prin postarea de reîmprospătări, precum și modificări ale site-ului nostru. Este obligația dvs. să verificați ocazional această pagină pentru modificări. Dvs. a continuat cu utilizarea sau accesul la site-ul după postarea de orice progresii stabilește recunoașterea acestor modificări.

De a consimți la această Declarație de Confidențialitate, vă vorbesc pentru că sunt, în orice caz, timpul mai mare parte în stare sau zonă de aranjament de viață, sau că ești momentul parte dominantă în stat sau teritoriu de locuire și ne-ați dat acord pentru a permite orice minor secții pentru a utiliza acest site.

Nu puteți utiliza articolele noastre pentru niciun motiv ilegal sau neaprobat și nici nu puteți, în utilizarea Serviciului, să abuzați de nicio lege din sfera dvs. de competență (numărându-vă totuși la legile privind drepturile de autor).

Nu trebuie să transmiteți viermi sau infecții sau orice cod de un fel periculos.

O ruptură sau o încălcare a oricărei declarații de confidențialitate va duce la încetarea promptă a serviciilor dvs.