Ești Șmecher ? Care Sunt Șansele?

Disclaimer Rapid Înainte De A Începe

Înainte de a ajunge mai departe în subiect, am putea dori să abordeze o serie de disclaimers. În primul rând-joacă cu atenție! Pariuri ar putea fi toate bufonerie prostie până când merge excesiv de departe în jos deschiderea hare.

Pur și simplu să fie precaut cum te joci! În al doilea rând, facem tot ce este nevoie pentru a nu vă convinge că aveți cu adevărat nevoie de un mentalist pentru a vă aventura jocul clubului de jocuri de noroc! Ne imaginăm pur și simplu că aceasta este o temă intrigantă care vă poate plăcea și am putea dori doar să introducem realități care fie verifică, fie resping că acest lucru este posibil. Din moment ce am mutat acest cadou, ar trebui să intrăm în el!

Cum O Fac?

În mod clar, indivizii folosesc sau vorbesc cu un mentalist pentru a-și îmbunătăți jocurile de vânzător live. În general pocher, pentru a fi precis. Există modalități prin care indivizii să prevadă mișcările și cărțile iminente de pe punte doar prin luarea unui gander pe ecran. O mulțime de discuții mari, cum ar fi doi Plus doi și cafeneaua magică, împărtășesc niște cascadorii despre cum ai putea să o faci singur.

Există chiar și o carte digitală de Ben Harris, „PSY-Poker”, care, din ceea ce am perused, clarifică fermecarea psi-poker și modul în care puteți aplica înșelăciune simplă pentru a prevedea vânzătorul live și mișcările celorlalți jucători.

Există, probabil, în mod semnificativ mai mult pe web și materiale deconectate ai putea descoperi despre asocierea dintre mentalism și live pocher. Oricum ar fi, nu am avea nici o dorință de a vă deranja în continuare cu un exces de date.

Câțiva speculatori sunt convinși că un mentalist vă poate ajuta să reușiți la un joc de poker live. Acestea garantează că ecranul PC-ului sau al telefonului nu poate supăra „forțele” individului și, fără îndoială, ar putea face propuneri, având în vedere evoluțiile vânzătorului.

Apoi, din nou, câțiva jucători sunt mai deschiși la posibilitatea ca tu să fii fructuos la jocurile de vânzător live cu ajutorul unui mentor expert sau prin verificarea simplă a cărților. Într – unul sau în celălalt eveniment, probabil că va trebui să vă configurați portofelul-cheltuielile pentru a domina un meci nu sunt nejustificat de mici!

Ce este un Mentalist-ghid rapid

Există multe persoane pe planetă care garantează că au o binecuvântare. Indiferent dacă vede în viitor sau vorbește cu morții, o tonă dintre acești specialiști sunt numiți mentaliști. Oricum, ce anume este un mentalist? Acesta este un individ care are capacități mentale sau naturale extraordinare, apărut prin expoziții schimbate, cum ar fi vrăjirea, clarviziunea și cerul este limita de acolo. A nu se confunda cu entertainer – aceste două sunt diferite expresii care nu merg în mod normal, împreună. Cu toate acestea, există încă câțiva oameni care joacă enchantment mental pretins, care se alătură instinct ridicat și cascadorii vrăjitorie dependente de intensitatea născocirii.

Un mentalist folosește înșelăciunea minții pentru a controla propunerea minuțioasă a unui individ. Recomandările depind de instinctul mentalistului și, în mod regulat, de comunicarea non-verbală a unui individ. Fiecare individ răspunde distinct la un anumit cuvânt sau activitate, care merge despre ca un marker pentru mentalist și provoacă-l alege recomandările corecte în circumstanță.

Te va ajuta un Mentalist în jocul tău?

Ați văzut „mentalistul”? Dacă nu, ar trebui să obțineți niște floricele și du-te ma uit la ea în prezent. În cazul în care nu sunteți dornici să vizionați spectacolul, vom depune un efort curajos pentru a-l rezuma pentru dvs. Pe scurt, acesta este un aranjament TV procedural american, unde unul dintre personajele principale, Patrick Jane (interpretat de Simon Baker), este mentalistul. Este un agent / investigator care abordează secretele și greșelile cu capacitățile sale „clarvăzătoare”.

O scenă notabilă, care a început avantajul nostru și ne-a dat gândul pentru această intrare pe blog, este atunci când Patrick este în închisoare și participă la un joc de poker aproape de diferite prizonier. Am încorporat videoclipul dedesubt pentru a-l vedea.

Ai văzut asta? Acest lucru ne-a condus la problema inevitabilă și subiectul principal al acestei intrări pe blog – dacă această persoană ar fi atât de acceptabilă să joace pentru sine, ar avea cineva ca el opțiunea de a vă ajuta să reușiți la poker? Cu atât mai semnificativ – poate un mentalist să vă ajute să câștigați în timp ce jucați pe un site de club live?

Este Real? – Gânduri Finale

O tona de jucători acceptă că un mentalist ar putea ajuta cu obtinerea smackers suplimentare, în timp ce alții cred că este mai inteligent pentru a pune resurse într-un mentor de poker sau individuale pregătirea. La fel ca majoritatea jocurilor de masă, pokerul este o rundă de posibilități – nimeni nu poate spune cu adevărat dacă câștigi sau pierzi până când cărțile sunt puse pe masă cu fața în sus.

Tallying carduri nu este în plus un gând bun, deoarece puteți comite o eroare, de asemenea, nu este permisă în Club pe uscat. Puteți încerca în timp ce joacă pe PC-ul, cu toate acestea ne dăm seama că ar fi mai mult entuziasm pentru tine.

Oricum, ce credem? În general, suntem indivizi cărora le place posibilitatea unor puteri mistice și a altor puteri supranaturale. Suntem siguri că există o cale pentru ca mentalismul și pariurile să coincidă; în orice caz, nu suntem complet convinși să afirmăm nimic.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>