abbreviatejournal

Fortune Megaways

Wheel of Fortune Megaways Slot este un joc IGT care completează franciza slotului Wheel of Fortune. Pentru a vă aduce un nou nivel de divertisment în serie, dezvoltatorii s-au asociat cu Big Time Gaming. Aceasta este pentru a integra motorul de joc al Megaway și a oferi oportunități mai bune de a obține recompense.
Acest slot Megaways cu 6 role este un joc foarte volatil cu până la 1 milion de linii de plată. De asemenea, are 96,46% RTP și peste 80,150x miza atunci când este declanșată runda bonus.

Roata norocului designul sloturilor Megaways

Roata norocului Megaways Slot se bazează pe popularul spectacol de jocuri „Roata norocului” din America. Deci, este greu să nu recunoști jocul dintr-o privire. La fel ca spectacolul său de inspirație, are o temă luxoasă și un design destul de strălucitor, care completează recompensele. Are un set de spectacole de joc care arată un studio plin de strălucire și tot felul de lucruri șic din anii ’80.

Roata norocului Slot Megaways

Din 1975, spectacolul Roata Norocului a trecut prin multe schimbări. Această franciză Megaways conține cea mai recentă versiune care aduce multe schimbări în aspect și în joc. Acțiunile au loc pe grila Megaways standard cu 6 role. Cele 10 simboluri comune sunt împărțite în 2 categorii.

Simbolurile cu plată redusă sunt regale A-9, în timp ce celelalte simboluri sunt mașinile de lux, bărcile, inelele și avioanele. Simbolurile cu plată redusă plătesc 0,4x până la 0,7x miza pentru o combinație câștigătoare de 6 simboluri potrivite. Între timp, simbolurile premium valorează 0,9x până la 25x pariul.

Caracteristicile slotului Wheel of Fortune Megaways

Deoarece acest joc Roata Norocului are un mecanic de joc Megaways, vă puteți aștepta să cadă explozivi pe cele 6 role. Această adăugire la seria Roata Norocului poate crea până la 3 role Wild, care aduc mai multe recompense. Când se declanșează rotiri bonus pentru rolele în expansiune, Megaways pot ajunge până la 1 milion. Să vedem ce altceva ne putem bucura în acest castel.

Mega pachete sălbatice

Simbolul sălbatic joacă un rol important în slotul pentru roata norocului Megaways. Acesta acționează ca un substitut pentru alte simboluri comune și apare doar pe rolele 2-5. Când un simbol Wild aterizează pe role în timpul unei rotații de bază, se poate transforma într-un mega pack sălbatic. Wild Megastack umple întreaga tambur, care corespunde celor 7 simboluri Wild. O singură rotire poate crea până la 3 mega stive care dau recompense multiple. Cu toate acestea, recompensa poate deveni și mai mare și mai bună în timpul rundei bonus. Dacă aveți noroc, Wild Megastacks se poate extinde cu până la 10 simboluri Wild.

Simbol special de expansiune

Pe lângă simbolul Wild și simbolul Scatter, există un alt simbol care se alătură acțiunii. În timpul rundei bonus de rotiri bonus, există un simbol de expansiune special care poate apărea pe role. Acestea sunt simboluri portocalii suplimentare Roata Norocului pe care le veți observa pe role. De fiecare dată când aterizează unul dintre aceste simboluri de expansiune speciale, 2 simboluri îl înlocuiesc.

Astfel, numărul total de simboluri pe rolă specifică este, de asemenea, crescut pentru a crește numărul de megaway-uri. Rolele pot fi extinse cu până la 10 simboluri în timpul rotirilor bonus. Odată ce rolele au atins dimensiunea maximă, reactivați o caracteristică și rotiți din nou Roata Norocului.

Roata norocului Megaways RTP, pariuri și premii

Când vine vorba de pariuri, Slotul Megaways Wheel of Fortune va accepta minimum 0,20 – 200 EUR pe rotire. Joaca. Acest joc are o valoare implicită de 117.649 de linii de plată, care pot crește după declanșarea rundei bonus.
Pentru a determina megaway-urile inițiale, rotiți megaway-urile Roții Norocului la începutul rundei Bonus Spins. Există până la 117.649 de megaways de câștigat în acest slot pentru roata norocului Megaways în jocul de bază. Dar acest lucru poate merge până la 1.000.000 de moduri în runda bonus, ceea ce face ca jocul să fie și mai distractiv.
Wheel of Fortune Megaways este un slot extrem de volatil cu RTP de până la 96,46%. Are un jackpot maxim care depășește 80.150x miza dvs., dar nu vă așteptați să fie prea prietenos. Sloturile cu varianță mare sunt riscante, dar premiile merită atunci când activați funcțiile.

Concluzie

Roata norocului Megaways Slot este un joc simplu care vine cu o grafică excelentă. După cum sugerează și numele, are mecanicul Megaways, ceea ce l-a făcut mai interesant și mai plăcut. Nu este de mirare că Roata norocului atemporal este unul dintre jocurile cu succes comercial din cazinourile online.
Nu are simbolurile obișnuite în cascadă, multiplicatori și mister. Cu toate acestea, dezvoltatorii au reușit să rămână unici și incitant pentru jucători. Câștigurile se pot ridica la o sumă copleșitoare de 80.000 de mize. Acesta este modul în care oferă roata pentru