Găsiți despre colecții Indie și marketing playlist

Alex Rainbird este autorul alexrainbirdMusic.com, o scenă pentru expunerea meșterilor liberi din întreaga lume. Situat în Marea Britanie, Alex a construit o energie pentru muzica under-the-radar în adolescenții săi medii și a văzut că numeroși specialiști calificați nu se auzeau în centrul comercial plin de gemuri. El a făcut un YouTube direct în 2011 pentru a transfera înregistrări ale principalelor sale melodii și a familiariza specialiști noi și care apar cu o mulțime mai extinsă. De-a lungul următorilor nu mulți ani, baza sa de susținători s-a dezvoltat dramatic.

În 2013, a înființat prima sa lună la lună non mainstream music aggregation video, care sa transformat într-o realizare imensă, atrăgând o audiență uriașă și acumulând considerația specialiștilor liberi, precum și a marilor mărci și organizații în spațiul independent. Prin fundația sa, Alex a înființat asociații cu ReverbNation, lectură și sărbători Leeds, Anker și altele. După ce a lovit un număr mare de perspective pe YouTube, și-a trimis propriul site și magazin de mărfuri în 2016 și a început să-și vândă adunările de la lună la lună pe iTunes și Spotify. Alex grandstands cele mai bune absolută nefamiliare gratuit specialiști din întreaga lume, prin luna lui mainstream la aranjamente independente lună, în fiecare zi, intrările de blog pe noi în afara casetei oferă, listele de redare Spotify și propria sa marcă de înregistrare. Cu jumătatea lui mai bună, Beth, el are în plus un canal de vlogging care oferă înțelegere în propria sa viață trecut lumea muzicii.

Alex după ce a vorbit despre modul în care el a avut opțiunea de a ridica picior pentru meșteșugari non mainstream. El a discutat în plus caracteristicile specialiștilor cu care lucrează share și ceea ce face ca muzica non mainstream să fie cu adevărat extraordinară.

MC:

O datorie de recunoștință este pentru a pune deoparte efortul de a vorbi, Alex. Site-ul dvs. clarifică oarecum despre modul în care organizația dvs. a decolat. Ați putea să clarificați un smidgen mai multe despre modul în care ați avut opțiunea de a atrage nenumărați susținători și de a obține o cantitate atât de mare de picior pentru meșteri necunoscuți?

AR:

Aceasta este o anchetă extremă pentru a răspunde, dar cred că am avut realizări, deoarece am fost de fapt individul principal pentru a face aceste înregistrări de asamblare lună la Lună Pe YouTube. Nu mi-am imaginat niciodată că voi avea susținători interminabili, cu toate acestea presupun din cauza imaginilor pe care le găsesc și în mod clar a uimitoarei substanțe melodice, indivizii mi-au găsit treptat canalul și au început să cumpere. Am descoperit că am avut din ce în ce mai mult în mod constant. Punerea fiabilă a acestor înregistrări de agregare în combinație cu specialiștii care împărtășesc înregistrările pe mass-media online a făcut destul de recent totul bulgăre de zăpadă în ceea ce este în prezent.

MC:

Faceți o mulțime de lucruri la organizația dvs. – agregări YouTube, dar în plus liste de redare Spotify, lansări prin marca dvs. record și vânzarea de mărfuri. Care este piesa cea mai plină de satisfacții a afacerii dvs.?

AR:

Fără îndoială YouTube promovarea veniturilor! Obținerea a trei sau 4.000.000 de perspective adaptate în fiecare lună este lucrul care îmi permite să mențin toate acestea în funcțiune și este tot ce cer ca un compromis pentru Avansarea grupurilor din înregistrările mele. Colecțiile Spotify pot fi foarte pline de satisfacții și, în ciuda faptului că numele meu de înregistrare a rulat doar câteva luni, anticipez să-l formez în ceva uimitor în următorii ani.

MC:

Cum funcționează numele tău? Ca atare, ce fel de aranjamente/părți de venit ați spune că faceți cu meșterii pe care îi semnați? Aranjamentele se schimbă?

AR:

Este practic o afacere de credit / prezentare, unde păstrez 25% din venit și trimit trupa celuilalt 75%. În consecință, eliberez colecția lor în magazine și, după aceea, îmi amintesc fiecare piesă pentru înregistrările mele de agregare într-o perioadă de luni, ceea ce asigură un număr mare de vizionări YouTube. De asemenea, adaug muzica lor la faimoasele mele liste de redare Spotify, transfer melodiile pe pagina mea SoundCloud și ofer cu tovarășii mei de influență care conduc jurnale web mainstream, devieri YT și radiouri pentru a răspândi busola considerabil mai departe.

MC:

Se pare că le dă o scenă destul de puternică. În ceea ce privește marcarea unui meșter/bandă la numele dvs., ce caracteristici ați spune că căutați?

AR:

Este fondată în totalitate pe înclinația aproape de casă. Meșterul trebuie să facă muzică pe care o iubesc și, cu atât mai mult, muzica pe care alții o vor adora. Pe termen lung cred că am ajuns foarte mare la determinarea ceea ce indivizii vor dori sau nu. Practic, marca mea de înregistrare este cea mai elită a canalului meu YouTube.

MC:

Cât de mare trebuie să fie impactul dvs. – în ceea ce privește numărul de suporteri, adepții playlist – ului și așa mai departe-înainte ca indivizii din industrie să înceapă să se conecteze cu dvs. pentru a vă ajuta să rupeți noi acte?

AR:

Aș spune că am intrări YouTube normale – o grămadă mică în fiecare săptămână-când am lovit 10,000 de susținători. Asta a fost în mod unic în jurul valorii de trei ani în urmă. În prezent, primesc un număr normal de aproximativ 50 de intrări pentru fiecare zi prin mesaje de e-mail, Facebook și SoundCloud, SubmitHub și așa mai departe în cel mai recent an am primit, de asemenea, intrări Spotify. În prezent am 7.000 de susținători pe acea scenă.

MC:

YouTube este aparent un site media online, cu toate acestea, în afară de această etapă, care comunități informale au fost cele mai puternice în dezvoltarea organizației dvs.?

AR:

Unul dintre ei este cu siguranță Facebook. Având opțiunea de a împărtăși fiecare dintre înregistrările mele acolo, la fel ca viitoarea operă de artă video, declarații de transfer în direct și așa mai departe a fost utilă în obținerea știrilor. La fel și faptul că susținătorii mei au văzut aceste lucruri și, probabil, le-au împărtășit tovarășilor lor. Această mișcare este în ciuda faptului că grupurile Postează înregistrările mele pe care le-au inclus adepților lor, care pot familiariza un număr mare de observatori noi cu alexrainbirdMusic.

Spotify a fost în plus extrem de valoros. Reproduc toate agregările mele YouTube pe Spotify folosind liste de redare. Datorită omniprezenței mereu în curs de dezvoltare a scenei, a fost incredibil să dezvolți și un angajat după acolo.

MC:

Ce sfat ai oferi pentru cineva care se îndreaptă spre un influencer ca tine? Cum indivizii împrumuta cel mai bine timpul?

AR:

Spre sfârșitul zilei, muzica este lucrul pe care trebuie să-l aud! În acest fel, vă rugăm să nu vă acoperiți piesele sub pasaje din biografia trupei, fotografii sau detalii. Voi privi cu bucurie prin totalitatea că eu pe sansa pe care îmi place melodiile suficient! Pur și simplu face simplu, având în vedere faptul că, așa cum se face referire, am o tona de intrări pentru a depăși.

În plus, este decent atunci când indivizii mă adresează ca Alex, în loc să trimită un e-mail în masă. Laudele de pe canalul meu sunt, de asemenea, în fiecare problemă mare; pur și simplu realizând că ați fost de acord și de a face cele mai multe dintre înregistrările mele mă satisface! În orice problemă, atâta timp cât faci muzică grozavă, există în mod constant un loc pentru tine pe alexrainbirdMusic.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>