Găsiți inspirație pentru designul site-ului web pentru cele mai bune site-uri web drummer

Crearea unui site pentru muzica dvs. este energizantă și vă poate duce trupa sau aventura muzicală la nivelul următor, dar v-ați gândit vreodată să faceți un site pentru a vă expune aptitudinile ca baterist? Toboșarii sunt populari, deoarece stabilesc smack – ul și cadența pentru practic o gamă largă de muzică.

Indiferent dacă sunteți însuflețit de Ziggy Modeliste sau Neil Pert, planificarea unui site drummer cu toate componentele cheie poate atrage clienții așteptați, colegii de trupă și understudies. Ar trebui să investigăm câteva ghiduri incredibile ale site-ului drummer pentru a vă motiva să vă creați propriul dvs.!

Aspecte ale site-ului toboșar

De la început, va trebui să – ți uimești fanii și partenerii cu ritmul constant al site-ului tău-iar o arhitectură web drummer uluitoare este locul de unde va trebui să începi. Cu orice aspect, puteți începe cu o paletă de umbrire rece și s-au adunat, sau în materie ești un baterist cu o energie specifică pentru comportamentul ostentative, alege culori care sunt bogate și pline de viață.

Stilurile de stil Textual pot duce, de asemenea, site-ul dvs. la următorul nivel prin marcarea numelui și a imaginii. Ia-o lovitură de cuțit la utilizarea câteva stiluri de stil textuale pe site-ul dvs .. Asigurați-vă că numele meșterului este inconfundabil, iar textul dvs. de substanță este simplu de citit.

Site-ul bateristului lui Jamie Drake are o paletă de umbrire de bază, totuși numele său zboară cu adevărat cu stilul său textual și decizia de umbrire. A folosit câteva stiluri textuale diferite pentru a-și face substanța și textul antetului cu adevărat pop.

Scoateți șosetele unor oameni cu pagina dvs. de pornire

Pagina dvs. de pornire este pagina principală a site-ului dvs., deci va trebui să măriți impactul pe care îl are asupra fanilor și experților din industrie. Încercarea de a conduce interes pentru diferite pagini de pe site-ul dvs. prin introducerea unui scurt bio, cea mai bună muzică, imagini competenți de tine, și chiar declarații despre munca ta.

Deoarece pagina dvs. de pornire este un prolog pentru restul site-ului dvs., oferind resturi din restul site-ului dvs. va îndemna oaspeții să se îngroape puțin mai profund pe paginile dvs. diferite.

O imagine antet este una dintre cele mai importante părți ale paginii de pornire a unui site. Va trebui să vă distingeți și să vă marcați în acest fel, pentru cea mai bună arhitectură web drummer, asigurați-vă că alegeți o imagine care stabilește ritmul și vibe-ul. Aaron Dolman are o imagine minunată a antetului, care vă oferă cu adevărat o vibrație pentru modul său de a face față tobelor.

Alături de imaginea sa izbitoare antet, el are un meniu extrem de clar, astfel încât este orice, dar dificil de a explora site-ul său și de a accesa substanța corectă.

Povestește-ți povestea cu un bio

Povestea ta este semnificativă. Toboșarii pot afecta hugy deciziile de sunet și muzicale ale grupurilor nu ar trebui ignorate. Înregistrat ca o copie pe suport de hârtie profilul dvs., va trebui să includă care sunt convingerile tale, modul în care a început, și ceea ce este experiența dumneavoastră. Ca orice instrument, tobele și percuția au propriile subtilități și puteți accepta această ușă deschisă pentru a permite fanilor, grupurilor și clienților să înțeleagă care este tehnica dvs. Pe șansa de a avea o anumită metodă, profilul dvs. este un loc extraordinar pentru a face referire la acesta.

Wrestler Women este o echipă mamă-fată de toboșari convenționali ai primelor națiuni. Profilul lor descrie setul lor de experiențe și includerea lor în rețelele și trecutul lor.

Muzică, înregistrări și alte suporturi media

S-ar putea să aveți nevoie să vindeți muzică de pe site-ul dvs. sau aveți o mulțime de exerciții de instruire pe care să le aduceți la masă. Pe sansa pe care le aveți orice mass-media, similar cu clipuri scurte, clipuri video, sau colecții, face o pagină dedicată expoziții vizuale și sonore.

Luke Pammenton folosește un jucător minimal și uimește înregistrările exercițiilor de instruire a tamburului și a tobelor de întâlnire pentru a-și prezenta munca pe pagina sa media. Aceasta oferă o imagine puternică a întinderii și capacităților sale pentru fani, understudies și clienții așteptați. Evidențierea coperților de colecție pentru colecțiile pe care le-ați bătut este în plus o decizie decentă pentru orice site de baterist expert.

Numărarea unui program de ocazii la cel mai înalt punct al acestei pagini poate ajuta, de asemenea, fanii să vină să vă vadă expozițiile live sau virtuale!

Trusă De Presă

În cazul în care aveți șansa de a comanda avizul experților din industrie și posibililor clienți, realizarea unui pachet electronic de presă (EPK) este cea mai ideală abordare pentru a prezenta ansamblul realizărilor dvs. de experți într-o introducere vizuală inconfundabilă. EPK-ul dvs. ar trebui să includă declarații din surse respectabile, bio-ul meșterului dvs., imagini de presă și clipuri scurte sau tăieturi video.

Luați în considerare obiectivul dvs. cu unitatea de presă drummer – cui îi trimiteți și la ce faceți o lovitură de cuțit? În materie ești un baterist întâlnire, încorpora elite sau piese din colecții care le-ați fost evidențiate pe. În cazul în care centrul dvs. este facilități de tambur, puteți încorpora înregistrări PDF sau diagrame de tambur și documentație.

Exerciții

Împărtășirea artei dvs. este o metodă incredibilă de a vă diferenția salariul. Pe șansa de a fi un baterist care educă în plus, având o pagină de exerciții este o cerință incontestabilă. În primul rând, va trebui să diagrama subtilitățile a ceea ce vă oferă ca JJ Jones de la Empower Drumming.

Includeți date despre ceea ce oferiți și despre cheltuieli. Adăugarea acasă (atât compusă, cât și video) merge prea departe. JJ Jones a inclus, de asemenea, imagini cu understudies lor, care arată off lor distractiv și cuprinzător mod de a face cu exerciții de tambur.

Contact

În prezent, că fanii, understudies planificate, și clienții potențiali au verificat site-ul drummer, vor avea nevoie de o metodă simplă pentru a vă contacta. Faceți o anumită pagină pe site-ul dvs. cu o structură de contact foarte caracterizată, astfel încât este simplu să se conecteze. Puteți adăuga câmpuri personalizate la structura dvs. de contact, astfel încât să înțelegeți despre ce se întreabă. Caitlin Moss adăugat mass-media on-line se incheie prea pentru abordări suplimentare pentru a bloca în!

Ori de câte ori v-ați gândit la întreaga substanță pe care ar trebui să o adăugați pe site-ul drummer, puteți utiliza un aspect care vă strigă. Modificați aspectul pentru a se potrivi stilului dvs. de tobe și veți fi bine să mergeți cu un site expert care vă va ajuta să ajungeți la fanii dvs. și să rezervați mai multe exerciții, întâlniri și spectacole.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>