Hot Mână Fallacy: Separarea Fapt De Ficțiune

Care este eroarea mâinii fierbinți?

Hot Hand deception vede o asociere inexistentă între statornicia cu care se întâmplă anumite ocazii și ocaziile viitoare care urmează să se întâmple.

Ipoteza vede indivizii care experimentează rezultatul ideal al activităților lor ca un „declanșator” pozitiv pentru victorii. În domeniul pariurilor și jocurilor atletice, noțiunea falsă de mână fierbinte există ca o judecată tipică greșită.

Oricum ar fi, ar trebui să se facă o calificare inconfundabilă între pariuri și jocuri. Pariuri include lângă zero expertiză, în timp ce în jocuri, o progresie de rezultate pozitive poate porni un concurent, prin urmare, permițându-le să funcționeze mai bine. În jocuri, de exemplu, craps, de exemplu, mușcăturile praful nu poate fi constrâns de trăgător să aterizeze numărul ideal. Toate lucrurile considerate, va auzim frecvent, în jurul masa de zaruri remarci de genul „e pe o linie fierbinte”, sau „fuge acceptabil” ca și cum un jucător poate traduce arbitrare exemple prin care se clatina musca de praf poate duce la manipularea de un anumit număr.

Eroarea speculatorului față de eroarea mâinii fierbinți

Care e falsa noțiune a rechinului de cărți? Toate lucrurile luate în considerare, indivizii sunt atrași să-și imagineze că un mic exemplu de conduită a unei variabile ar trebui să copieze în mod desăvârșit designul enorm al domeniului de aplicare. O astfel de perspectivă capricioasă este evocată, de obicei, în evenimente, de exemplu, răsturnarea unei monede – unde este la fel de probabil ca unul dintre cele două rezultate să se întâmple. De la început, noțiunea falsă a jucătorului și înșelăciunea mâinii fierbinți sunt două gânduri total diferite care comunică percepții negatoare. Explorarea nu arată nicio relație între cele două lucruri luate în considerare. Aparent, cele două idei sunt doar o cale narativă pentru ca indivizii să facă aluzie la succesiunile în general neregulate ale ocaziilor pe care le putem vedea, în realitate.

Mână Fierbinte Eroare Psihologie

Care este știința creierului din spatele având încredere în dungi fierbinte de mână? Într-adevăr, mai presus de toate, avem nevoie ca ei să fie autentici, rămânând în același timp conștienți de realitățile grele. În afară de asta, știința creierului care conduce un astfel de comportament este ceva pe care industria cluburilor de jocuri de noroc îl folosește greșit. Aceasta este ideea abilă a speciei noastre. În general, nu am avut consolarea de a trăi într-o lume iluminată. A fost și este încă situația pe care aceia dintre noi care își dau seama cum să profite de o pauză norocoasă sunt obligați să îndure și să continue cu o viață superioară. Noi, în ansamblu, ne putem referi, într-o oarecare măsură, la această perspectivă.

Ceva foarte similar se aplică evenimentului cu o serie de victorii. Continuăm să jucăm până când, în cele din urmă, nu am aflat din judecata cuvântului mis opinia noastră este o ocazie decentă de a câștiga niște bani. Uluit de eroarea de mână fierbinte? Este uimitor că câțiva rechini de cărți ar putea trăi după această filozofie. Se spune că există o realitate în legea numerelor mici. În orice caz, punem la îndoială în mod excepțional acest lucru. Legea numerelor mici este presupunerea nerezonabilă că un exemplu de calendar de informații în etapele sale de bază arată anumite proprietăți care nu sunt, în acest moment găsite în etapele ulterioare.

Mână caldă sau aer cald?

Nu există informații empirice care să ajute evenimentele care au o „mână fierbinte” într-un fel sau altul pot face mistic toate acestea să funcționeze calea corectă în jocuri și pariuri. De fapt, investigațiile numerice ale înșelăciunii mâinii fierbinți și ale erorii rechinului de cărți. recomanda ca cele două gânduri sunt la un nivel foarte de bază greșit. Am afirma că veți fi într-o situație ideală în picioare fermă și îmbrățișând o metodologie decentă de pariere, în loc să depindeți de noțiune și paradoxuri pentru a arăta calea. Alegerea unui site decent de pariuri poate ajuta și o tonă. În cazul în care sunteți excesiv ocupat sau copleșit de premiul administratorilor de pariuri, nu ezitați să vizitați pagina noastră cu noi cluburi de jocuri de noroc din Marea Britanie și să alegeți unul dintre ele pentru a începe experiența dvs.

Alergi Bine, Ar Trebui Să Continui Să Joci?

Credem că am clarificat cu adevărat unde rămânem în această problemă. Rularea mare nu va îmbunătăți șansele de a câștiga, încă, apoi din nou, care implică se joacă Casa de numerar, care este în mod constant un motivator pentru a continua mai departe. Singurul lucru pe care ar trebui să-l amintiți este să vă păstrați calmul și să respectați strategia dvs., acordând puțină atenție câștigării sau pierderii. Dintr-o jos la pământ outlook, în cazul în care sunt îndeplinite o serie de victorii, puteți face unul din două lucruri – suport beneficiile sau brazda-le înapoi în asemenea pariuri. Lucrul cheie nu este să permiteți narațiunii să vă influențeze dinamica.

Settle pe sigur să se stabilească pe o alegere sănătoasă în funcție de obiectivele trase afară și starea ta de spirit prezent. Întrucât, într-un astfel de caz în care pariați excesiv s-au ridicat la viteză încercând să vă recuperați banii sau excesiv de publicitate printr-o serie de victorii, veți comite erori în viitorul apropiat. Luați dungile norocoase pentru ceea ce sunt – o evoluție binecuvântată neprevăzută. Ceva asupra căruia nu avem autoritate. Zero în PE lucru pe care îl puteți controla – pariuri și tehnică. Indiferent dacă nu transformați un beneficiu prompt, în cele din urmă o veți face.

Ce este RTP?

Aceasta va fi o decentă o oportunitate ideală de a termina o altă interpretare greșită regulată despre RTP (re-vizitare ipotetică a jucătorului). Știi, numărul definit în determinările fiecărei runde avansate de posibilități. Nu ai văzut un 98% ipotetic de programare de jocuri de retur și sa mutat raționament deviat că este aproape de dificil de a pierde orice bani de joc care? Acesta este locul unde ai fi în afara bazei. O actualizare care creează rezultate neregulate nu poate fi descurajată.

În total, un rezultat pozitiv pentru jucător nu se poate întâmpla niciodată, indiferent dacă există doar 1% posibilitate ca acest lucru să se întâmple în fiecare rundă. Povestea povestită de granițe, de exemplu, re-vizitarea ipotetică a jucătorului (RTP) descoperă doar o parte a autorului – pentru a Moneda o expresie. Se spune cât de mult, în principiu, jocul este destinat să recompenseze jucătorul în mod constant în timp ce este încă în asistență. Intervalul de timp nu este determinat, acesta este motivul pentru care este clasificat „ipotetic” re-vizitare a jucătorului. Este pur și simplu un marker decent care ar trebui să vă dea un gând cât de productiv poate fi o rundă de șansă pe termen lung.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>