Joc De Zaruri: Tulburări Și Zaruri Rulante

Ce seamănă tulburarea bipolară?

În primul rând, este imperativ să abordăm problema sănătății cu termenul său legitim. În mod regulat, indivizii se uită la auto-analiza problemelor psihologice proprii sau ale altora și acceptă că sunt corecte.

Pe șansa pe care tu sau un companion drag/rudă/deci acțiune cu ceva, ar trebui să citiți cu atenție semnele și efectele secundare.

Oricum, ce este confuzia bipolară? Este o problemă psihologică, altfel numită boală hiper-împovărătoare, care influențează o imensă parte din populația mondială, în special SUA.

Problema include episoade emoționale extraordinare care pot determina hiperactivitate (hiper scenă) sau comportament împovărător. Din moment ce este scris în termenul („bipolar”) nu sunteți niciodată complet sigur care dintre ambele se poate întâmpla oricând din zi.

Persoanele descurajate au energie scăzută și se simt mereu obosite.

Ei nu simt încântarea a nimic de-a lungul vieții de zi cu zi și nu pot comunica sentimente precum fericirea. Totul pare a fi întunecat și fără semnificație pentru ei.

Scenele împovărătoare ale problemei bipolare pot determina considerații periculoase și nefaste despre trecut și autodistructiv.

Înainte de a continua, am putea dori să ia timp și să clarifice problema oarecum mai departe. Am aranjat o mică secțiune, în care am încorporat diferitele clase ale problemei bipolare și modul în care acestea ar putea fi distinse.

Simptomele de bază ale tulburării bipolare

Există manifestări explicite, așa cum tocmai am menționat, că este benefic pentru dvs. să cunoașteți și să aveți opțiunea de a identifica în circumstanțe specifice. Indiferent dacă este pentru tine de către și de către sau pentru o altă persoană, ar fi util.

Există două persoane „scene” cu experiență de confuzie bipolară. Unul este cunoscut sub numele de hiper sau hipomanic, care include manifestările însoțitoare:

Aceștia sunt indivizi care au o creștere neașteptată a energiei – sunt anunțați, trebuie să facă o mulțime de lucruri simultan și întâmpină dificultăți în Ațipire în jurul orei de seară.

Având o scenă hiper încorporează, de asemenea, câteva probleme cu discursul. Individul poate vorbi excesiv de repede pentru ca alții să înțeleagă și, frecvent, contemplațiile lor merg mai repede decât cuvintele lor reale.

Această scenă poate provoca activități entuziaste, cum ar fi cumpărăturile și pariurile dependente – orice are legătură cu trecerea printr-o măsură gigantică de numerar.

În afară de discurs și corp fiind, acest lucru influențează sentimentele indivizilor-ei a lua complicat, egoist și poate angaja handily într-o acțiune ca urmare a acesteia.

În cele din urmă-un individ, care întâlnește o scenă hiper, poate realiza ceva dăunător care îi poate influența pe ei și pe alții. O demonstrație normală a amenințării este actul sexual lipsit de sens și dur.

Cealaltă scenă este cunoscută sub numele de împovărătoare sau, practic, mizerie. Ceva cu care mulți indivizi acționează cumva. Acesta este lucrul pe care îl încorporează ca efecte secundare:

Persoanele care se află în această scenă împovărătoare se simt foarte jos – simt că nu sunt bune de nimic, se simt părăsite și și-au pierdut toate așteptările.

Ca și în cazul stării hiper, atunci când sunt descurajați, indivizii întâmpină dificultăți în Ațipire. Aici și acolo se pot odihni pentru perioade semnificative de ori sau se odihnesc doar o oră și rămân larg treaz.

Efectul jocurilor de noroc asupra jucătorilor cu tulburare bipolară

Am făcut referire la pariuri oarecum înainte. Ar trebui să fim simpli aici – nu există o confirmare atentă că o problemă bipolară poate declanșa pariuri entuziaste. Oricum ar fi, nu este de neconceput – deoarece există scene hiper și împovărătoare, indiferent de experiențele individuale care ar putea declanșa o activitate entuziastă, inclusiv pariurile. Există câteva moduri în care pariurile influențează indivizii cu această problemă:

În momentul în care indivizii acționează cu durere sau scene împovărătoare, ei caută în mod regulat ceva care îi va ocupa și îi va liniști. Acest lucru poate include vizionarea de filme, pigging afară și pariuri urgente. După cum afirmă experții, pariurile pot fi privite ca o tristețe de auto-vindecare, care poate fi legată de atenuare.

Același lucru este valabil și atunci când aveți o scenă hiper. Din moment ce ești mai plin de energie și să se stabilească pe alegeri imprudente, pariuri ar putea fi, de asemenea, una dintre principalele acțiuni pe care indivizii ar plonja în.

Pariurile, așa cum sunt compuse mai sus, peste pariurile de top nu sunt asociate în mod constant cu scenele pe care le experimentați atunci când aveți o problemă bipolară. Pariurile ar putea fi, de asemenea, declanșate de toc (tulburare pasională-compulsivă) sau de o ocazie semnificativă care te-a influențat. Multe persoane care și-au pierdut un prieten sau un membru al familiei sau și-au pierdut locul de muncă încep să bea sau să parieze ca o abordare pentru a scăpa de lumea reală.

Pariurile bazate pe web pot oferi în mod special unui individ cu un acces simplu bipolar sau cu orice problemă și le pot prezenta un pic mai aproape de un obicei. Cu inovația actuală în curs de dezvoltare și de a face persoane mai „legat” la telefoanele lor și PC-uri, persoanele care au o boală psihologică ar putea fi afectate efort și atrase de activități obișnuite.

Clasificări ale tulburării bipolare

Ca o mare parte din boli, atât corporale, cât și mentale, problema bipolară se poate întâmpla într-un mod neașteptat. Ca pe un articol, există un absolut de 4 tipuri de problema cu efecte secundare comparative. Vom clarifica rapid fiecare dedesubt:

Tulburarea bipolară I – acestea sunt scene hiper care pot dura până la 7 zile. Există situații în care persoanele cu acest tip de tulburări au nevoie de îngrijire rapidă a Clinicii de urgență, având în vedere indicațiile grave. Este de conceput că lupta individuală poate avea scene melancolice și hiper simultan. Pentru această situație, ele pot dura mai mult și recuperarea necesită timp suplimentar și asistență clinică escaladată.

Tulburare bipolară II – Acest tip nu este oarecum la fel ca primul pe care l-am descris. În momentul în care un individ are o problemă II, este mers cu o tona de scene împovărătoare și hipomanice. Acest lucru ar putea fi periculos, deoarece aceste scene împovărătoare pot provoca animozitate și contemplații și activități auto-distructive. Depinde de individ cu problema de sănătate, melancolie se poate întâmpla pentru un interval de timp mai extins.

Tulburarea ciclotimică – ciclotimia)-această fază a problemei poate fi observată la tineri/tineri, la fel ca la adulți. În momentul în care aveți ciclotimie, experimentați un rollercoaster de scene hipomanice și împovărătoare care durează până la cel puțin 2 ani. Invers față de supoziția noastră, nu puteți aborda manifestările scenelor la care am făcut referire înainte, ceea ce face ca problema să fie dificil de analizat.

Altele-atunci când nu se poate coordona oricare dintre indicațiile de referință cu oricare dintre tipurile de problema bipolara, condiția este privit ca nu este cunoscut sau/și legate. Nu puteți identifica pentru ce interval de timp scenele continuă sau rehash și nu puteți urmări care dintre ele arată cel mai mult (nenorocire sau hipomanie)

Din moment ce am îndepărtat acest lucru, ce zici să ne centrăm în jurul punctului de principiu – cum sunt conectate pariurile și tulburările bipolare și ce ar trebui să anticipați de la indivizi care acționează cu acest comportament disfuncțional. Am experimentat câteva active de încredere care ne-au oferit câteva date fascinante pe care am putea dori să le împărtășim.

Cunoaște și fii acolo

Este dificil să te ridici atunci când tu sau unul din apropiere acționați intelectual. Având o problemă bipolară și o compulsie de pariuri poate fi zdrobitor și poate schimba modul în care tu și alții văd lumea. Este esențial să căutați ajutor și să acordați asistență dacă este posibil!

Există o mulțime de birouri și experți care ar putea ajuta. Evident, nu va fi o măsură unică- un individ cu o problemă bipolară și o constrângere de pariere ar trebui să fie constant, ar trebui să meargă la tratament destul de mult timp. Acest lucru ar putea fi debilitante; în ciuda, foarte bine poate fi eliberatoare și ar putea ajuta persoanele cu obtinerea viața lor tipice sau pentru a începe din nou și de a îmbunătăți.

Pariuri bazate pe web perspicace, există site-uri și asociații strălucitoare unde puteți căuta ajutor pentru dependența dvs. de pariuri. BeGambleAware, GamStop și multe altele sunt doar câteva dintre mărcile pe care le veți vedea la o parte din cele mai cunoscute cluburi de jocuri de noroc online. Ei împiedică utilizarea abuzivă a pariurilor și îi ajută pe indivizi să se confrunte cu înrobirea lor și să încerce să-l distrugă.

Ultimele Cuvinte

Avem încredere că postul nostru v-a ajutat să îmbunătățiți perspectiva asupra a ceea ce poate fi o problemă bipolară. Alăturat cu fixarea pariurilor, ar putea fi foarte bine o întâlnire îngrozitoare pentru dvs. sau pentru prietenii și familia dvs.

Amintiți-vă că bunăstarea psihologică ar trebui să înceapă lucrurile și să depună un efort curajos de a căuta sau/și de a oferi asistență atunci când este necesar.