Jocuri De Noroc Fixare: Este Creierul Afectat? Gândește-Te !

Dependența De Pariuri – Ce O Provoacă?

Există mai multe moduri în care un pariu sau o altă fixare ar putea fi pornit. Iată câteva modele:

Persoanele fizice SAR frecvent în pariuri după o ocazie majoră în viața lor (trecerea în familie, procedura medicală s-a dovedit prost, pierderea unei lucrări)

Jocul la clubul de jocuri de noroc s – ar putea transforma fără prea multă întindere într-o constrângere atunci când un individ simte mai întâi emoția de a câștiga-cuvinte și sunete explicite, similare cu sunetul unei mașini de joc, s-ar putea transforma în declanșatoare.

Se consideră că unele medicamente recomandate de medic ar putea face un pariu individual în mod nerezonabil. Am făcut referire la cele mai obișnuite tranchilizări care declanșează compulsia pariurilor într-un alt articol, unde veți descoperi mai multe date nitty.

Ca un alt obicei, dependența de pariuri este o problemă de control al motivației. Acest lucru implică faptul că nu puteți controla motivația de a paria și o faceți din nou și din nou pentru o perioadă extinsă de timp. Indiferent dacă ați renunțat la pariuri de ceva timp, înrobirea ar putea, fără prea multă întindere, să se întoarcă doar întrebându-se sau dacă ceva pe care îl vedeți/Simțiți vă ajută să vă amintiți această problemă. Acesta este lucrul pe care, de obicei, mulți indivizi îl experimentează și am împărtășit o parte din poveștile chinuitoare de fixare a pariurilor într-un alt articol. Vom examina mai târziu cum ar putea fi tratate înrobirea pariurilor și care sunt o parte din tehnicile de bază pe care experții le folosesc. Înainte de asta, Ce zici să vedem cât de precis ar putea influența confuzia pariurilor mintea ta.

Diferiți Experți Spun…

Conform Asociației caselor de pariuri britanice sau ABB pe scurt, 99.5% dintre speculatori joacă în mod fiabil. Procesul profesorului Nutt arată modul în care mintea răspunde la dominarea unui meci de club și modul în care diferite districte acționează practic în cel mai scurt timp. Percepțiile sale un inconfundabil și du – te direct direct. Există, de asemenea, diferiți experți care se concentrează în detaliu această problemă de pariere marvel și ne-am dat seama cum să acumulăm ceva mai multe date despre capacitatea cerebrum a unui fanatic de pariuri.

Betting and your Brain – ce transformă un jucător într-un dependent?

Am trecut peste un videoclip fascinant de BBC News, demonstrând o investigație despre modul în care cerebrum răspunde la diverse exerciții de pariere. Unul dintre specialiștii mondiali de conducere pe profesorul de obișnuință David Nutt împărtășește percepțiile sale asupra unui pacient cu probleme de pariuri. Studiul include pacientul care intră într-un scaner RMN. Pacientul poartă o invenție asemănătoare ochelarilor VR, care reconstituie și imaginează jocuri de club de jocuri de noroc distincte, la fel ca o tastatură pentru a pune jos pariuri. Există un amestec de mize mari și o posibilitate de a câștiga la intervale regulate, care sunt minutele în care cerebrum răspunde cel mai mult. Profesorul Nutt clarifică faptul că există câteva etape în care mintea răspunde într-o manieră alternativă. Pentru examinare, drogatul este indicat o rundă de ruletă, unde pune pariuri. Iată rezultatele:

În timp ce pune jos Pariul, creierul pacientului este încă în general liniștit. Nu există răspunsuri crude și nici ajustări la momentul setării pariului.

Apoi vine rândul său, ruleta. În acest moment, partea din spate a creierului acționează foarte repede în aproape nici un moment. Există două zone ale minții care inițiază sentimentele individului încercat. După cum spune educatorul Nutt, regiunile produc sentimentul de energie dacă diavolul va câștiga. Ne-am referit înainte în articol și într-o altă postare a noastră care pariază pentru anumite demonstrații de indivizi, cum ar fi ciocolata pentru Doamne-eliberează dopamina și endorfinele, care răspund pentru sentimente precum fericirea – energia, dragostea și așa mai departe

În punctul în care pacientul domină meciul, există o ușoară distincție în mișcarea cerebrului. Partea din spate un minții este dinamică, la fel ca regiunile de îngrijire imită sentimentele. O regiune explicită este mai dinamică, ceea ce arată sentimentul de împlinire a pacientului.

Finalul analizei este că a doua și a treia etapă sunt ambele comparative – o bucată mai mare a minții este dinamică și revigorează diferite sentimente care decid răspunsul general al jucătorului atunci când acesta se oprește pentru a câștiga/câștiga. Educatorul Nutt spune în plus:

„Nu este pur și simplu triumful care contează, este participarea, iar participarea din nou și din nou atunci când nu câștigi este la fel de acționantă pentru un jucător ca triumfător.”

Este orice, dar un joc!

Pariuri sau o altă fixare nu este cu siguranță ceva indivizii ar trebui să se teamă, nici nu ar trebui să treacă cu vederea. În cazul în care tu sau un prieten sau membru al familiei de acțiune cu dependență de pariuri, uita-te pentru ajutor cât mai curând posibil! Există o mare parte din birourile web și terestre care abordează problemele de pariere și ar putea ajuta pe oricine.

Mult obligat să vă pentru oprirea de blog-ul nostru! Avem încredere că ați descoperit câteva date interesante și utile. Asigurați-vă că ne urmăriți pe mass-media noastre bazate pe web și să ne anunțați dacă ați putea dori să compunem mai multe articole psihologice legate de wellness. În plus, o actualizare cordială – joacă capabil!

Universitatea Johns Hopkins

Așa cum ar trebui să fie evident prin titlu, Universitatea Johns Hopkins are un grup de specialiști care investighează înclinațiile de conduită și, în plus, au o anumită expertiză în fixarea pariurilor. Examinarea lor afirmă că există un district al creierului care își asumă un loc de muncă de bază în ceea ce privește luarea de alegeri nesigure de diferite tipuri. Această investigație se aplică în cea mai mare parte pe pariuri comportament dependență. Pentru această analiză, grupul a utilizat maimuțele rhesus, deoarece structura și capacitatea minții lor sunt ca ale noastre. Maimuțele trebuiau să „parieze” împotriva unui computer. De fiecare dată când câștigau, primeau niște apă ca premiu. Maimuțele au avut două alternative – alegeți o posibilitate de 20% de a accepta 10 mililitri de apă sau alegeți 80% posibilitatea de a obține 3 mililitri, ceea ce este o alegere mai sigură și solidă. Testul arată că, așa cum ar face un jucător funcțional, maimuțele au ales alternativa primară, în ciuda faptului că nu mai erau uscate.

Înapoi la anii 80

Obiceiul de pariuri și realitatea sa nu este certifiably un subiect moderat nou pentru discută. Au existat diverse teste și examene compuse de ani în urmă că grup de pariuri compulsie ca un tip de problemă mentală. În anii 1980, Asociația Americană de Psihiatrie (APA) a afirmat că compulsia de pariuri se aranjează ca o problemă de control al motivației. Acest lucru a fost amintit autoritar pentru predarea reîmprospătată a Manualului de Diagnostic și Statistic al tulburărilor mintale (DSM).

Diferitele tipuri de boli sub clasificarea problemei de control al unității includ constrângerea de a fura, tendințele incendiatorilor, trichotillomania și problema instabilă neregulată. Un proces, similar cu cel produs folosind Johns Hopkins University group în aceste zile, a indicat modul în care diferitele districte ale minții răspund atunci când pacientul domină la un meci. Acest comportament de dependență este fundamental același cu comportamentul dependenților de medicamente. Pe măsură ce timpul trece și un individ ia medicamente să se simtă mult îmbunătățită, el/ea poate ajusta și construi rezistenta la medicamente, fapt care ia determinat utilizarea exorbitantă.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>