Joker King slot machine

Fii distrat de regele farselor. Joker King este un joc publicat de Pragmatic Play și este un slot online inspirat de animatorii mascați. Jocul este, de asemenea, inspirat de sloturile clasice, în special simbolurile și Joker-ul animat chiar deasupra rolelor. O imagine de tip disco poate fi văzută în fundal în timp ce rolele sunt pline cu simboluri strălucitoare.

Joker King Slot are 6 role și 4 rânduri cu 8 simboluri comune, wilds și scatter. Acesta este un slot extrem de volatil cu 96.50% RTP și până la 5.000x jackpot maxim. Nu este prea ponosit pentru un joc cu varianță mare.

Proiectare slot Joker King

Joker King Slot are un stil de slot machine care este foarte comun cu sloturile clasice. În plus, designul nu este prea luxos, ceea ce l-a făcut suficient de atractiv și ușor pentru ochi. A combinat vizualele lucioase și clare cu o coloană sonoră up-tempo pe măsură ce jucați. Joker King Slot are o întorsătură modernă pentru a face jocul și mai interesant și mai distractiv.

Mulinete sunt umplute cu o colecție de simboluri clasice, cum ar fi portocale, cireșe, bare, prune și celebrul șapte norocoși. Există, de asemenea, un simbol stelar cu cea mai mare valoare. Aterizarea 3, 4, 5 sau 6 a acestui simbol pe o linie de plată vă va aduce o plată în valoare de 0,4, 0,6, 1,5 sau 5x miza dvs. Slotul Joker King nu oferă cel mai mare premiu jackpot, dar caracteristicile generale l-au făcut suficient de atractiv pentru jucători.

Caracteristici ale slotului Joker King

La prima vedere, slotul Joker King arată ca orice altă mașină de slot. Dar ce nu știu alții este că mai sunt multe de descoperit în acest castel. În plus față de simbolurile clasice menționate mai sus, slotul Joker King are Wilds, multiplicatori Scatter și rotiri bonus. Totul este împachetat într-o zonă de joc mare, cu 6 role și 4 rânduri. Deci, să aruncăm o privire la caracteristicile de mai jos.

Joker Wilds

Deoarece acesta este slotul Joker King, simbolul Wild este reprezentat chiar de Joker King rânjitor. Ca vedetă a acestui spectacol, Joker King Slot are un rol suplimentar în joc. Ca simbol sălbatic, Joker King poate înlocui alte simboluri comune pe role. În același timp, poate declanșa o caracteristică specială care selectează un simbol comun din role.

Deoarece simbolul Wild poate ateriza oriunde pe role, există șanse mari ca simbolurile obișnuite să se transforme în Joker Wilds. Când simbolul Wild aterizează pe role, un simbol este selectat aleatoriu pentru a fi transformat și plătit în consecință. Dacă aterizați 6 Joker King Wilds pe o linie de plată, vi se va plăti chiar și de 5 ori miza dvs.
Deci, dacă aterizați mai mult de 1 Joker King Wilds, veți obține mai multe simboluri de mare valoare de transformat.

Multiplicatori de puncte

O altă caracteristică Joker King Slot care merită verificată este Gold Crown Scatter. Fiind unul dintre cele mai puternice simboluri, Gold Crown Scatter vine cu valorile sale multiplicatoare. Acești multiplicatori variază de la 2x, 3x, 5x, 10x la 25x.

Cum puteți profita de această caracteristică? Când atingeți o combinație câștigătoare în timpul unei rotiri care a obținut și un simbol Scatter, plata dvs. va crește. Desigur, cu cât există mai multe simboluri Gold Crown Scatter pe o singură rotire, cu atât mai bine. Valoarea multiplicatorilor asociați cu împrăștierea se combină pentru a vă oferi mai multe recompense.

De exemplu, obțineți un multiplicator de 7x în total dacă aveți 5 împrăștieri cu multiplicatori de 2x și 5x atașați. Cel mai important, acest simbol special poate activa o altă caracteristică care vă poate îmbunătăți experiența de joc.

Joker King RTP, pariuri și premii

Pentru pariuri și premii, slotul Joker King are 25 de linii de plată fixe, unde puteți paria 0,25 € până la 125 € pe rotire. Folosiți doar butoanele (+) și (-) de lângă butonul imens de rotire pentru a regla suma pe care doriți să pariați. Puteți chiar să profitați de opțiunea de redare automată și să vă accelerați jocul până la 1.000 de rotiri automate.

Despre jocul pragmatic

Pragmatic Play este unul dintre cei mai buni furnizori de jocuri care oferă conținut premiat. De la sloturi, bingo, cazinou live și alte soluții de jocuri, produsele și serviciile companiei sunt accesibile printr-un singur API. Cel mai important, compania este licențiată și reglementată de UK Gambling Commission sub numărul de licență 46683.

Concluzia Joker King

Slotul Joker King arată destul de simplu la prima vedere, dar oferă mai mult decât sloturi obișnuite. Pragmatic Play a făcut o treabă excelentă de a crește performanța simbolurilor Wilds și Scatter. Acest lucru se datorează gamei de multiplicatori care vin împreună cu simbolurile Scatter și altor beneficii ale caracteristicilor.
Cel mai rapid mod de a obține victorii mari este de a obține mai multe Scatters și de a forma noi combinații câștigătoare. Dacă vreiDacă vă plac sloturile cu volatilitate ridicată, slotul Joker King este o alegere bună. Are mai multe declanșatoare pentru activare și multiplicatori pentru a vă crește câștigurile.