Poker Variante ale Guts Poker

„Guts” este un joc pe care este puțin probabil să-l întâlnești într-o sală de cărți de cazinou. Când vine vorba de poker, totul este despre a fi agresiv și fără frică, dar Guts o duce la următorul nivel. Să ne uităm la ce au în comun toate jocurile Guts înainte de a intra în detalii.

Primul pas este să plasați un ante. Fiecare membru al echipei trebuie să facă acest lucru. După aceea, fiecărui jucător i se dă o mână de lucru. Decizia de a te alătura sau de a pleca este acum a ta. Curajele au de obicei ante-uri mai mari, deoarece runda de pariere este atât de scurtă.

Mâinile sunt ridicate de acei jucători care au consimțit să rămână în joc. Potul este acordat jucătorului cu cea mai bună mână. Dacă un jucător poate ridica mâna, se va juca o nouă rundă. Ceilalți jucători trebuie să ante din nou, dar cel care a trebuit să egaleze potul s-a abătut când a plasat miza de mărimea unui pot.

Pe măsură ce potul devine din ce în ce mai mare, rămâne doar un jucător care are „curajul” să anunţe că este „în”.

O parte valoroasă de justificare

Dealerul are un mare avantaj în Guts.

Deci, de ce durează atât de mult pentru ca un jucător de noroc să câștige? Când nimeni altcineva nu dorește să vi se alăture în joc, tot ce trebuie să faceți este să așteptați până când nimeni altcineva nu vrea să vi se alăture. Este posibil să câștigi un pot mare în mod implicit dacă nimeni altcineva nu ridică mâna și continuă să joace până când nimeni altcineva nu poate, dacă bankroll-ul tău o permite.

Dar există o altă metodă care este foarte legată de asta. Dealerul are avantaj asupra jucătorului care îi ia rândul primul. Dacă toți ceilalți se îndepărtează de el, el trebuie să învingă dealer-ul pentru a lua acasă întregul pot. Cel puțin o șansă de 50/50 ca mâna lui să învingă dealerii.

Modalități de a elimina avantajul dealer-ului

Avantajul nedrept al dealer-ului poate fi redus sau eliminat în multe cazuri. Abordarea „chip declare” este prima dintre ele. Fiecare persoană trage un pumn și afișează conținutul acelui pumn în același moment, în loc să se plimbe în jurul mesei și să-și proclame prezența sau absența în această ordine. Ești înăuntru dacă ai un cip în pumn. Jocul s-a terminat dacă nu.

Unii jucători cred că aceasta este o pierdere de timp. Astfel, ei vor alterna cine distribuie sau cine i se împărtășește prima carte. Avantajele dealerului sunt, de asemenea, eliminate, deși avantajul se schimbă cu fiecare tranzacție.

De asemenea, puteți pune un capac pe înălțimea maximă a ghiveciului. Există mai multe moduri în care tu și prietenii tăi poți face potul egal pentru cei care își pierd mâinile. Pentru unii jucători, este atât palpitant, cât și descurajator, dar cunosc pe mulți cărora le place.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>