Pregtetete Cu Regulile Hedging la Ruleta

Introducere

Hedging este una dintre cele mai avansate tactici pe care le poți folosi la ruletă. Acesta se bazează pe cunoașterea unor reguli, jocuri și strategii care te vor ajuta să câștigi mai mulți bani în timp ce pariezi la ruletă.

În acest articol, vom explora ce este hedging și cum poate fi utilizat la jocurile de ruletă:

Ce este Hedging la Ruleta?

Hedging la ruleta este un mod de a proteja pariurile tale, atunci când faci un pariu dublu pe ruletă. Acest lucru poate fi făcut prin urmărirea numerelor care se învârt pe masa de ruletă și prin plasarea mai multor pariuri pentru aceleași numere.

În general, această strategie implică plasarea unui pariu mare, al cărui potențial de profit rezultat este mai scăzut, dar garantat. Plasând acest fel de pariu, riscul pierderii este redus mult mai mult decât la majoritatea strategiilor de jocuri cu ruleta. Pe scurt, hedging la ruleta presupune cumpărarea unei protecții împotriva pierderilor și reducerea riscului.

Strategia pare complicată și eficientizarea sa poate duce la confuzie; deci, ce trebuie să faceți? În primul rând trebuie să vedeţi regulile știinţifice specifice acestei strategii pentru a vedea modul în care funcţionează şansa dvs.

La ruleta Europeană (Nevisian), are loc o dublare 6:3 pentru toate parcurgerile exterioare – Aranjament de culori(roşu /negru), Par / Impair (pair/ impair) etc. Putem folosi această particularitate benefic eficienţei noastre.

Beneficiile Hedging

Utilizarea regulilor hedging vă poate oferi o mai mare control asupra ruleta și vă poate asigura câștiguri mai consistente pe termen scurt. Practica poate fi folosită pentru a reduce expunerea dumneavoastră la pierderi mari, atunci când ruleaza numerele individuale. Modul în care se face aceasta este prin plasarea unui pariu double, sau chiar triple, de două ori pe aceeași ruleta în același tura. Apoi, odată ce unul dintre numerele se nimerește încetiniți-vă pariezile până când balanța de risc este schimbat sau până când ajunge la zero.

Există potențial multe avantaje ale hedging-ului. Puteţi acoperie mulţi numere diferite cu investire puţin capital, care va antrena creșterea ratelor în mod constant șamd principalul sfat este să adresaţi principii de alocare a mizeiderii şi uneori veţi obţine profituri micipentru un singur joc. Folosind acest concept veţiputeat accesioara potenţialele pierderian daune prin diversificare. De asemeneaputeḿ elimina nivelul anxieteto sau al stresuluiao astfel vor profita in mod direct performanşele jucatoruluirlespeciif.

Strategii de Hedging

Hedging este una dintre cele mai populare strategii de joc la ruleta. Implică plasarea mai multor pariuri simultan pentru a minimiza riscul de pierdere și de a maximiza câștigul. Hedging este o tehnică foarte utilă pentru a crește șansele tale de a ieși în câștig la ruletă.

Să aprofundăm în cele ce urmează, regulile hedging și strategiile corespunzătoare:

Strategia Martingale

Strategia Martingale este una dintre cele mai populare strategii de hedging la ruletă și presupune dublarea pariului după fiecare pierdere. Această strategie are originile în Franța secolului al 18-lea și foarte multe persoane o folosesc pentru a-și asigura câștigurile invariabile pe parcursul unei șesiuni de jocuri la masa de ruletă.

Ideea acestei strategii se bazează pe principiul cunoscut sub numele teoremele lui Gambler – care spune că, pe termen lung, este imposibil ca „pierzătorii sistematici” să piardă. Acesta este motivul pentru care cei care adopta această strategie pariază riscuri marite cu fiecare rundă sau învârtitură, calculând probabilitatea de câştig și acoperindu-și orice pierderi anterioare printr-un câștig de două ori mai mare. De exemplu – dacă plasezi un pariu de €10 și pierzi, vei vadi suma de €20 pentru următoarea rundă.

Strategia Paroli

Strategia Paroli se folosește în mod special la ruletă și se bazează pe principiul prudenței și al controlului asupra riscurilor. Această strategie presupune ca jucătorul să investească o suma fixa pentru fiecare pariu și sa se limiteze la un numar limitat de câștiguri sau pierderi. Ideea este să-l ajute pe jucator sa-si limiteze pragul de pierderi, inmultindu-si pariurile dupa fiecare succes si oprindu-se imediat daca constata ca incepe sa piarda.

De exemplu, dacă un jucator face pariu in suma de 10 LEI, ar trebui sæ verifice imediat dacæ a câştigat sau a pierdut, iar în caz de castig va urma aceasta secvenţã:

  1. Al doilea pariu is va face tot cu 10 LEI;
  2. Al treilea pariu cu 20 LEI (10LEI + 10LEI);
  3. Al patrulea pariu cu 40 LEI (10LEI + 20LEI + 10LEI) etc.;
  4. Pînã când atinge pragul maxim stabilit.

Strategia Labouchere

Strategia Labouchère este una dintre cele mai populare strategii de hedging cunoscute în lume. Aceasta se bazează pe ideea de a identifica o serie de numere din jurul unei granițe și nu se rezumă neapărat la două sau patru numere. Cu alte cuvinte, poți prevedea/acoperi mai multe numere cu un pariu simplu.

Principala caracteristică a acestei strategii este că utilizează o tehnică de gestionare a banilor care te face să reduci riscurile generale în jocuri precum ruleta europeană sau franceză. De asemenea, această strategie construiește pariuri cool, nu excitaționale.

Modul exact în care funcționează această strategie este extrem de simplu. Tot ce trebuie să facem este să calculăm pariul următor bazat pe rezultatul anterior al pariului principal, pentru fiecare joc în parte până terminăm toată seria. Ideea principală este prin crearea unei liste numerice pentru fiecare număr (două și patru) și adăugăm suma următoarelor două valori la capăt (amount of money to bet). Dacă se câștigă runda, tăiem primii doi și ultimii doi termeni și folosim stânga spatelui ca și referat intern folosit ca punct de pornire pentru următorul pariu. Dacă pierzi, adăugăm în listă valoarea contoritelui inițial cu ce am pierdut pentru a crește cantitatea de bani în clasamentul nostru Labouchère optimal știind că vom învinge bugetele tale cât și ale celor din jur – indiferent dacă obținem Venetia sau Scotty!

Cum să folosiți Hedging la Ruleta

Ruleta este unul dintre jocurile de noroc preferate ale multora. Cu toate acestea, aceasta poate fi o cale destul de dificilă de a câștiga bani. Hedging este o modalitate de a reduce riscul la jocurile de noroc, și poate fi folosită la ruletă.

Acest lucru vă va permite să gestionați mai bine fondurile și să vă aduceți mai mult profit din jocurile de ruletă. Acest articol vă va explica:

  • Ce este hedging;
  • Cum să îl utilizați la ruletă; și
  • Avantajele sale.

Alegeți un pariu de bază

Atunci când jucați ruleta, este important să fiți familiarizați cu toate opțiunile de pariere. Puteți alege una dintre multele opţiuni disponibile, cum ar fi diferite numere, culori, par şi impar, sau chiar parcuiri speciale. Aceste parcuri speciale includ combinații de patru numere care formează o grilă mai mică în raport cu restul mesei și plasează un singur jeton care poate acoperi această grilă în cazul unei victorii.

Odată ce piloţii au decis încotro sunt dispuşi să doarmă peste noapte șobolanul va decide unde se va opri rotirea roţii. Pentru hedging ar trebui să alegem un pariu de bază de la mijlocul plasamentelor pânza de paianjen standard precum un singur numar, portocaliu/negru sau pair/impair. Acesta este pariu in baza caruia se vor face alte investitii ulterioare pentru a emite profituri maxime si a minimiza eventualele pierderile.

Decideți cât de mult vă puteți permite să pierdeți

Când folosiți metoda Hedging, este important să știți ce sume de bani sunteți dispus să investiți și de când ați decis cât sunteți dispus să pierdeți, ceea ce trebuie să faceți este doar să rămâneţï la aceste limite. Nu este o idee bună pentru clienţî care nu au încredere în ei sau care experimentează aceastã metodã pentru prima datã sã-şć risipeascã noroculcozã.

Astfel, veţîii trebui sä stabiliţïm limitele oricare ar fi obligatia dumneavoasträ si respectati-le necontenit.

Cu metoda Hedging, jucatorii pot limita castigul pe termen scurt chiar si inainte de a incepe jocul. De exemplu, dacä bet-urile pe doua numere nu ating limita proprie a castigurilor, atunci echipa poate tace musai până când prietenele hazardului circulează din nou și o altă ocazie ne poate uimi cu noile castiguri pe termen scurt. Experientele anterioare intr-o strategie similare vor fi benefice deoarece aceasta va permite să faceţi mai multe pariuuri și decizii corecte în concert cu principalele regului pretexare.

Alegeți un pariu secundar

Pentru a putea folosi strategia hedging la ruleta, trebuie să faceți un pariu secundar. Acesta trebuie să fie opus pariului principal pe care l-ați făcut.

Acest pariu secundar poate fi alcătuit din unul sau mai multe numere din aceeași grupare de numere ca pariul principal. De exemplu, dacă aveți o înregistrare de 0-18, atunci puteţi plasa pe 19-36 ca rambursare pentru a vă asigura câştiguri în ambelor situaţii.

Alte exemple includ parierea red sau black pentru a acoperi ce se referă la un even bet sau high/ low ca rambursare pentru un set de numere even bet. Cu toate acestea, important este să vedeţi când este cel mai potrivit moment să folosiţi aceste metode hedging la ruleta când decideţi să faceţi un pariu secundar care să prevaleze peste primul când rula se termina.

Sfaturi Utile

Când jucați ruleta, poate fi important sâ aveți o strategie corectâ, astfel încât sâ puteți genera profituri de-a lungul jocului. O strategie populară care poate fi folosită este hedging-ul. Acest lucru implică să pariați pe mai multe numere, reducând riscul că veți pierde.

Să luăm în considerare câteva sfaturi utile pentru a face hedging-ul la ruleta:

Țineți evidența și monitorizați rezultatele

Atunci când jucați ruleta, orice strategie pe care alegeți să o aplicați se bazează pe anumite probabilități și precizie. De aceea, e important să păstrați evidența rezultatelor în fiecare partidă la care luaţi parte. Acest lucru va face mai uşor de monitorizat performanţele stratagemei tale şi iti permite sa ieşti din joc atunci când vine momentul potrivit, indiferent dacă a fost urmat sau nu fondul tau limitat.

Pentru a ţine evidenţa rezultatelor, puteţii folosi un foaie de hârtie sau tabel în Excel și nota orice miza realizata si orice castiguri obtinute in timpul fiecare runde de joc. Documentarea ta ar trebui sa includa de asemenea numarul rularii roatelor si datele evenimentelor circumstantiale cum ar fi numerele banilor pariati si numerele norocoase ce au ap\rut pana la castigarea uneori. Astfel veţiputea sesiza oportunitatile șanselor tale de-a obtine profituri din hedging la ruleta şîs-o poţii confirmare tehnicile use de rulare ale strategie sale modeste pentru a pompa profiturile într-o perioad\ mul mai scurtă.

Rămâneți în limitele bugetului

Jocurile de noroc pot fi foarte încântătoare, dar este important să vă rămâneți la limita bugetului pe care v-ați stabilit. Numărul minim și maxim de pariuri pe care îl puteți face va depinde de cazinoul online, iar aceasta informație poate fi găsită în secția politicilor lor.

De asemenea, spre deosebire de alte jocuri, la ruleta există mai mulţi parametri pe care jucatorii le pot folosi pentru a-şi limita bugetul. Mai exact, există limite privind sumele pariate pe table şi durata unui astfel de pariu. De obicei, reglementarea consta in limitarea bet-urilor la valori cum ar fi € 1 – € 100 pentru maxima sau minima pariu şi interdicţia desprinderii din joc pentru o perioadă mai mare decât 10 minute. Aceste aspecte pot diferit în funcţie de casino-ul respectiv; astfel ca sfaturile noastre sunt acestea: asiguraţivã cã reveniti regulat la politica casino-ului selectat şi råmâneţivã în limitele stabilite!

Nu luați prea multe riscuri

Acesta este un sfat de bază ce trebuie respectat la orice joc de ruletă. Până când dețineți o strategie solidă, vă recomandăm să nu luați prea multe riscuri. Chiar dacă voi încercați noi pariuri și tactici pentru a obține mai mulţi bani, trebuie să știți când să încetați să mai pariați. Astfel, evitați parierea controlului emoțional și al impresiecronia – aceasta nu va duce la nicio realizare în jocul de ruleta.

Pariurile hedging vin cu propriile riscuri și sumele mici pot fi cele mai bune variante pe care le puteți încerca pentru a face un profit pe termen scurt. Parierea pe numerele externe cum ar fi parabelle, spate șiruri sau coluri poate oferi cele mai micore zaruri; acest lucru poate ajuta la limitarea pierderilor, astfel încât dobânda devine realizabilă.

Vă recomandăm ca atunci când evaluați costurile/beneficiile fiecărui pariu sau strategie, să vă asigurați că sunteți în control emoțional și rațional. Este important ca jucătorii să stăpânească logica și matematica pentru a manipula închiderile corecte pentru o valorificare maximă a investițiilor lor financiare. De asemenea, este important ca aceștia să schimbe tacticile de joc în mod periodic pentru a gestiona fluctuațiile inevitabile din joc și pentru a obține rezultate optime.

Frequently Asked Questions

Q1: Cum poți pregăti regulile Hedging la Ruleta?

A1: Pregătirea regulilor Hedging la Ruleta necesită învățarea regulilor și strategiilor de joc, precum și jucarea cu bani reali pentru a deveni mai buni în joc. Este important să citiți regulile și să înțelegeți strategiile și conceptele de bază. De asemenea, este important să jucați regulat și să vă îmbunătățiți abilitățile și cunoștințele.

Q2: Ce avantaje are utilizarea regulilor Hedging la Ruleta?

A2: Utilizarea regulilor Hedging la Ruleta poate ajuta la reducerea pierderilor, îmbunătățirea șanselor de câștig și, în cele din urmă, maximizarea profitului. Utilizarea regulilor Hedging poate, de asemenea, contribui la gestionarea mai bună a banilor și a riscurilor.

Q3: Care sunt principalele reguli de Hedging la Ruleta?

A3: Principalele reguli de Hedging la Ruleta includ stabilirea unui buget, alegerea pariurilor corecte, menținerea unei strategii și limitarea pariurilor pe baza probabilităților, precum și învățarea regulilor de joc și strategiilor.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>