abbreviatejournal

Provocările cu care se confruntă jocurile online

Industria jocurilor se confruntă cu propriul său set unic de provocări. De aceea este important să învățați cât mai mult despre aceasta pentru a aplica cele mai eficiente soluții.

Date demografice ale jocurilor de noroc

Ei bine, un lucru este sigur: jocurile de noroc s-au schimbat în ultimii ani. Dar ce s-a schimbat mai exact? Mai ales modul în care oamenii pariază și cine sunt jucătorii. Până în 2020, se așteaptă ca milenii mai tineri și unii reprezentanți ai Gen Z să reprezinte aproape jumătate (40%) din consumatorii de jocuri.
Poate în mod surprinzător, acești jucători tineri (cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani) preferă să își plaseze pariurile digital; în mare parte pe telefoanele lor mobile. Dar asta nu înseamnă că generația mai veche a renunțat complet la obiceiurile lor de jocuri de noroc. De fapt, jucătorii de peste 60 de ani cheltuiesc în prezent mai mult decât dublu față de suma de acum zece ani.

Prevenirea fraudei

Din păcate, odată cu interesul crescut pentru jocurile de noroc online, a existat și o creștere a criminalității informatice. Ca atare, consumatorii de jocuri de noroc online riscă să li se fure informațiile personale sensibile atunci când se înscriu pentru un cont.

Această problemă este atât de comună încât, potrivit raportului ThreatMetrix Gaming and Gambling Cybercrime Report, 1 din 20 de noi conturi de jocuri de noroc online sunt frauduloase. În timp ce atacurile bot în perioadele de vârf sunt responsabile pentru aproape jumătate din traficul zilnic de jocuri de noroc. Poate oarecum surprinzător, cel mai riscant element al jocurilor de noroc online apare de fapt la începutul călătoriei unui consumator, deoarece implică procesul de înregistrare și crearea contului.

De aceea, este extrem de important să discutați cu procesorul dvs. de plăți și să întrebați ce fel de caracteristici pot oferi pentru a vă proteja afacerea și datele sensibile ale clienților de fraude din prima zi. Tratarea fraudei atunci când se întâmplă nu este la fel de eficientă ca prevenirea acesteia – motiv pentru care este atât de important să găsiți un furnizor de plăți care să cunoască nevoile specifice industriei dvs. și să implementeze filtre inteligente anti-înșelătorie care să distingă cu exactitate clienții dvs. legitimi de escroci.

Pe de altă parte, pe moneda de prevenire a fraudei, filtrele antifraudă pot deveni excesiv de sensibile, ducând la o rată mai mică de acceptare a plăților, rate de conversie mai mici și clienți frustrați. Acest lucru este, de asemenea, de reținut, mai ales că aveți un cont de tranzacționare a jocurilor de noroc online, probabil că veți vedea o creștere semnificativă a volumului de plăți într-o perioadă scurtă de timp – punând contul dvs. de tranzacționare în pericol de a fi semnalat în mod fals pentru activitate frauduloasă.

Dacă se întâmplă acest lucru, contul dvs. de tranzacționare poate fi blocat temporar, ceea ce înseamnă că clienții dvs. nu vor putea finaliza tranzacțiile și nu veți putea să vă desfășurați afacerea. Pentru a rezolva această problemă, asigurați-vă că procesorul dvs. de plăți poate implementa filtre inteligente și automatizate antifraudă, care sunt suficient de precise pentru a semnaliza doar tranzacțiile 100% frauduloase. Acest lucru vă asigură că toți clienții dvs. legitimi pot trece fără probleme prin procesul de plată și, astfel, vă ajută să vă protejați fluxul de venituri de pierderi.

Legi și reglementări administrative

Piața europeană este cea mai importantă piață pentru jocurile online, reprezentând aproape jumătate din cifra de afaceri totală. Cu toate acestea, UE în ansamblu nu are o politică comună unică pentru jocurile de noroc online și, ca atare, reglementarea acestor activități este responsabilitatea individuală a tuturor statelor membre ale UE.
Aceasta înseamnă că comercianții de jocuri de noroc online trebuie să fie la curent cu toate evoluțiile de pe piețele lor geografice, pentru a se asigura că regulile pe care le respectă nu devin învechite. De exemplu, comercianții britanici și francezi care își desfășoară activitatea de jocuri de noroc online în regiunile menționate necesită o licență internă pentru a face acest lucru.

Cu toate acestea, există unele similitudini între statele membre UE atunci când vine vorba de reguli pentru conturile de tranzacționare a jocurilor de noroc online. În special, cele mai stricte reguli ale acestei piețe regionale se referă la cunoașterea clientului (KYC) și regulile de combatere a spălării banilor.

Ca atare, fiecare consumator de jocuri de noroc online trebuie identificat în mod corespunzător, astfel încât comercianții și achizitorii să poată evalua spălarea banilor și alte riscuri de criminalitate asociate contului lor online.
Și, în ciuda faptului că Statele Unite sunt o țară suverană, regulile pentru jocurile de noroc online diferă, de asemenea, de la stat la stat. De exemplu, începând cu 1992, a devenit ilegal să pariezi pe sport în majoritatea locurilor din America. Dar majoritatea nu se referă la toată lumea, iar pariurile sportive sunt încă legale în unele state, și anume New Jersey, Nevada și Delaware. Cu toate acestea, este responsabilitatea jucătorilor de jocuri de noroc online

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>