Publicarea unui EP într-o pandemie

În al doilea rând octombrie, 2020, întreprinderea mea Flara K a livrat EP-ul nostru al doilea de studentie numit anxios, irațional, la modă. Ne-am ocupat de acest EP de la sfârșitul anului 2019 și am avut câteva concerte aranjate pentru 2020 pentru care am fost cu adevărat energizați, inclusiv prezentarea noastră europeană.

În mod normal, Pandemia A constrâns concertele și sărbătorile din jurul nostru să scadă și am discutat cu adevărat despre livrarea pe în 2020. După grămezile de la încoace și încolo, am simțit că muzica este un mod constant de schimbare cunoscut pentru noi, și de așteptat că, atunci când am simțit că a fost toate în toate corect’ pentru a livra muzica, ca poate ne-am procedat ulterior inventivitate de pe șine și s-ar putea să nu fi încercuiți-le cu zel și energie, care au meritat. Obținerea unui EP împreună, același număr de știți, necesită mult timp, efort și bani și trebuia să ne asigurăm că nu subestimăm această livrare.

Am conceptualizat gânduri care ne-ar permite să avansăm muzica noastră și să creștem Organizația Flara K și să producem un punct de sprijin pentru anxietate, irațional, la modă. În cele din urmă, am ales ceva care ar sfârși prin a fi caracteristica anului nostru.

În septembrie 26th am plecat într – o vizită de mai multe zile în Canada, oprindu-ne în fiecare oraș semnificativ pe drum pentru a avea expoziții live și discuții cu meșteri, sărbători, asociații și repetări A&R-toate de la bunăstarea RV-ului nostru prin intermediul Instagram live.

Înainte de a pleca în această vizită, am prezentat câteva lucruri care erau cu adevărat imperative pentru noi. Iată câteva puncte interesante în materie pe care le gândiți să configurați o vizită în timp real pentru sarcina dvs.

1. Organizare.

Construirea organizației noastre a fost în mod constant critică pentru noi. Acest lucru nu se limitează la pur și simplu „experți în industrie”, dar și la artiști. În cursul celui mai recent an și jumătate, am interacționat cu artiști de pretutindeni din orașul/națiunea noastră – prin subbing cu diferite grupuri, fiind important pentru co-compunerea întâlnirilor, pentru a merge la spectacole și pentru a împărtăși Muzică. Am simțit că ne-am străduit să ne înconjurăm cu indivizi uimitori și muzică, iar acest lucru nu a fost ceva ce am putea lăsa să ajungem la un loc nemișcat. Pentru foarte mult timp, ne-am mutat spre muzică ca o opoziție, ca și cum ar trebui să existe un singur învingător. A durat mai mult decât am prefera să mărturisim pentru a înțelege că a fi esențial pentru prosperitatea cuiva este o înclinație mult mai bună decât a fi aspru în căutarea dintr-o perspectivă externă în.

2. Iese în evidență.

În momentul în care am început să organizăm această vizită, ne-am amintit de o mulțime de lucruri, îndreptându-ne spre locul în care trebuia să fim punctul în care lumea se deschide din nou. În ceea ce ne-ar putea fi în cauză, voyaging și având spectacole este impactul de a fi un meșter care ne place cel mai mult, și atunci când încearcă să se aplice festivităților ne-am simțit frecvent ca pur și simplu o aplicație mai neregulate, așa că am nevoie pentru a utiliza această ocazie pentru a obține fața noastră în fața persoanelor care Se pare că grupul Canadian People este uimitor de puternic și împuternicit și am avut opțiunea de a vizita cu sărbători, de exemplu, Break Out West, Festival des Voyageurs, Insula saniei și Festivalul Folcloric Regina. În prezent, atunci când festivitățile se poate întâmpla încă o dată, putem prinde din urmă de către și de către persoanele cu care am vorbit, și să fie un ceva smidgen dincolo de o aplicație neregulată.

3. Unde am vrea să fim?

Aceasta a fost o anchetă gigantică pentru noi să reflectăm. Ca orice trupa gratuit va lasa sa stii, există o mare pentru tine de a face cu atunci când faci totul singur. Cu spectacolele de cădere a pandemiei, noi, în ansamblu, am avut o serie suplimentară de 4-5 seri în fiecare săptămână liberă, unde în mod obișnuit am fi la practici și spectacole, iar acest lucru ne-a permis să ne apropiem de lucrurile pe care le-am fi ignorat cel mai probabil.

Am respirat din plin și am luat în considerare ce am putea dori să realizăm și unde trebuie să fim punctul în care pandemia este terminată.

Un lucru care a fost o concentrare reală pentru noi a fost acela de a fi perceput de ceea ce am făcut aluzie la „următorul nivel” al mass-media. Surse precum CBC și Exclaim aici, în Canada, sunt extraordinare pentru sprijinirea actelor excepționale canadiene și trebuia să folosim această excursie ca o abordare pentru a sări pe radarul lor.

Am încheiat colaborarea cu expertul nostru de marketing Beth la care este povestea care ne-a ajutat să ne jucăm pe o mulțime de emisiuni publice CBC the nation over și ne-a aterizat întâlniri pentru a discuta despre noua noastră livrare și excursia. Pe lângă faptul că s-a simțit ca o realizare uluitoare, totuși a fost, de asemenea, atât de important pentru noi să avem opțiunea de a deschide aceste drumuri pentru orice livrări viitoare. Găsirea corectă marketing specialist pentru a lucra cu a fost cel mai mare cadou.

4. Utilizarea instrumentelor disponibile pentru tine.

Nu există nici o respingere că ceva de genul acesta nu ar fi fost conceput fără mass-media online. Un instrument precum Instagram ne-a permis să ne asociem cu artiștii interpreți sau executanți și cu persoane dinamice în afaceri din toată Canada, în timp ce am rămas în siguranță în aer liber în unele zone mari din Canada (au existat în plus numeroase garaje de parcare Wal-Mart și stații de service care erau mult mai puțin frumoase).

Ne-am dus în direct 3-5 seri pe săptămână pentru 3 sau mai multe săptămâni în timp ce eram afară și despre, și de fiecare dată când o altă persoană a intrat în fluxul nostru live, fiecare dintre adepții lor ar primi un avertisment și numele nostru ar apărea pe feed-urile lor.

Acest lucru ne-a încurajat să devenim after-ul nostru pe Instagram, dar a devenit și after-ul nostru în toate etapele. Înainte de a pleca, aveam sub 100 de membri de audiență de la o lună la alta, totuși acest număr nu a scăzut sub 3,000 de la sosirea EP-ului nostru, ceea ce am fost extraordinar de încântați să realizăm în mod autonom.

În general, măsura de vizită și livrare s-a simțit ca un triumf. Am avut opțiunea de a ne construi după toate etapele media și streaming bazate pe web, oferindu-ne în același timp cea mai evidentă oportunitate de a scoate Flara K în fața unei mulțimi mai mari și de a ne extinde domeniul de aplicare.

Noi înțelegem fără îndoială că am fost într-o poziție binecuvântată în cazul în care am avut opțiunea de a se aventureze în fiecare parte a națiunii într-un RV într-o perioadă în care o mare parte din artiști se luptă. Pentru a oferi în schimb, vindem EP – ul nostru pe site-ul nostru Bandzoogle până în decembrie 31st, un pic de rentabilitate fiind acordată Fondului binevoitor unison.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>