Reguli de Rulet pentru nceptori

Introducere

Jocul de ruletă este unul dintre cele mai populare jocuri de cazino din lume. Acest joc a devenit atât de popular încât poate fi găsit în aproape orice cazino. Jocul de ruletă poate fi uneori complicat, mai ales dacă ești un începător. Acest articol va aborda tot ce trebuie să știți pentru a vă face un început bun cu jocul de ruletă:

 • Regulile de bază ale jocului
 • Tipurile de pariuri
 • Strategiile de joc

Ce este ruleta?

Ruleta este un joc de noroc foarte popular care se poate juca la majoritatea cazinourilor. Acest joc se joacă la o masă rotundă, cu un disc magnetic care se invarte în mijlocul mesei și 47 de numere pe margine. Jucătorii pot plasa pariuri pe numerele individuale sau grupuri de numere, cum ar fi culori, linii și alte combinații asemănătoare.

Când discul magnetic se oprește, bila din interiorul lui cade într-unul dintre spațiile numerotate. Numărul selectat determina câștigarea sau pierderea pariu.

Ruleta este realizată încurajând jucătorii să tragă cu ochiuri la numerele favorabile sau la strategia ideală pentru a determina o victorie. Există multe reguli diferite pe care le puteți folosi pentru a vedea dacă veți fi sau nu un câștigător, cum ar fi:

 • Regulile mizei externe
 • Int.
 • Superioar/inferior etc.

Cu toate acestea, rezultatul final depinde în cele din urmă de noroc și s-ar putea ca rezultatul unei mese comparative elimine multe din strategia de ruleta pe termen lung.

Cum se joacă ruleta?

Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri din lume. Tocmai de aceea, este esențial să înțelegi bine regulile de ruleta înainte să te aventurezi la masa de joc. Acest ghid le va oferi tuturor jucătorilor, inclusiv începătorilor, informațiile necesare pentru a te încadra perfect cu un mediu confortabil și distractiv.

Când vine vorba să joci ruleta, terminalul tau va conține două părți principale: partea interioară și exterioară de pariere. De regula se utilizează o rulotă pe care o roteyueste dealerul cu o minge speciala si care are 36 de numere și marcheazg ruleta europenà sau 38 numere si marcheaza ruleta americana. Fiecare numar este ascuns sub culori specifice: rosu sau negru – acestea fiind cunoscute ca picusoarele roulette’s.

Interiorul parierii contine 37 (sau 39) sectoare numerice care sunt despartite dupà felurite metode speciale si anume: numere simple (de la 1 la 36), ccolumnuri(coloane), coupleuri(cupluri), grupuri colorate (rosu sau negru) etc etc . Chiar ıntre numarul 0 si 1 existà subtile caracteristici ce definesc stilul american ın opozitie cu stilul european al ruletii.

În funcţie de modelul ales pentru a-ţi testa norocul, determinat echipament folosesc mogâldeţe sau jetoane distincte pentru a marca locurile unde vreti sa plasáti bieftin – fiecare avand rang fiind separate prin nuanţe diferite! Jetonii variazà in funcţie de miza ta iar dealer-ii nu acceptà bancnotl mofturoase decçt daca fac part adin colecţia ta proprie !

Tipuri de ruletă

Ruleta este una dintre cele mai populare jocuri de noroc, oferind o gamă largă de opțiuni pentru jucători. Există mai multe tipuri de ruletă disponibile pentru începători, cum ar fi:

 • Ruleta europeană
 • Ruleta americană
 • Ruleta franceză

Fiecare dintre aceste jocuri are reguli și structuri diferite care trebuie să fie înțelese pentru a obține rezultate pozitive. Să vedem mai întâi ce tipuri de ruletă există.

Ruleta americană

Ruleta americană este varianta cea mai populară a jocului și se joacă în majoritatea cazinourilor online și live. Este denumită astfel deoarece inițial această versiune a paotei type revendicată America dar acum se poate juca pe tot mapamondul.

Ruleta americană este distinctă prin faptul că conține, pe lângă numerele strategice, o locație suplimentar- o singur caseta de zero (0) – pe roata sa. Acesta este motivul pentru care payoff rate-ul jucatorilor este mai scazut decat in alte tipuri de ruleta cu doar numerele 1-36 plus semnul 00 (duble zero). Din punct de vedere matematic, jucatorii pierd nu numai mai repede in aceasta varianta a jocului, dar șansele împotriva lor de netratare sunt semnificativ mai mari.

De obicei, plasele din ruleta americana sunt verzi pentru ambele case 0 și 00. Plasetele externe înglobeazã toate numerele red/black (rosu sau negru), pair / impair (par sau impar), 1-18 si 19-36. Aici veți primii doar payout 2:1 – un apreciabil 2x la pariu pe aceaste linii verzi exterioare – sau peste 5: 1 – adica pariu 5x payout pentru urmatoaroile patru linii lungjime : Dozen Bet ( din primele 12 numere), Columns Bet (cele prime 3 coloane douate 12 numere ), Odd/Even si High/Low Bet (par sau impar și lasgise respectiv alte grupe de 12numere).

Ruleta europeană

Ruleta europeană este varianta inventată în secolul 18. Este cea mai obișnuită formă de ruletă și se poate juca în majoritatea caselor de pariuri. Ruletele europene au un singur container pentru numere, cuprinzând numerele de la 0 la 36. Acest lucru reduce șansele cârmuitorului, adică șansele ca jucatorii să piardă peste timp, deoarece numai hainele 0 fac casa să se îndeparteze cu avantaj.

Mesele de ruletă europeană au 37 de numere, aliniate înaintea cazinoului și disribuite uniform pe roata ruletei. Puteți paria pe un singur numar sau puteți paria pe virgula aferent cardului pentru a face o mare varietate de brasuri, plus o serie intreagаde bune produse in cazinou, inclusiv:

 • piese dublу zero (00)
 • piesе triple zero (000)
 • existа double йсѕ(00)

Simbolurile comune gasite pe masеs dе roulеtе incorgadichingoulclassical lor dе zaruri for este cel al x2, precum si X4 si X5 – mize glоbalizatа care asigura raporturi магіонарі strвraloase.

Ruleta franceză

Ruleta franceză este un tip de joc de ruletă care se joacă pe o roată cu 37 numere identice, cu numere în intervalul 1-36 plus un singur Zero (numărul 0). Numerotarea chenarelor pe masa de joc este diferită față de cel al mesei europene și americane, pentru a se distinge mai bine. Numerele sunt, de obicei, colorate in negru si rosu, in functie de paritatea lor – pare sau impare. Acestea sunt numerotate într-un ordine special pe masa și wheel – vezi diagrama pentru explicații suplimentare.

În această versiune există pledoaria ‘La Partage’ care oferă jucatorilor mai multe șanse de a câștiga – printr-un fel de asigurare. Din punct de vedere legal, La Partage prevede ca la o lovitura direct cu zero toate pariurile afara iesite sunt reduse la jumatate (împartite între casino si jucator). De exemplu dacã un pariu exterior ar fi 10 € atunci partea acordatã drept rambursare ar fi 5 €. Aceasta nu este foarte profitabilã pentru jucator din moment ce profitul maxim posibil va fi acum redus la 1/3-1/4 din ceea ce era posibil fara regulamentul La Partage. Jocul acesta poate fi gãsit in proprietatile Enormean Franceze si uneori online sub numele Ruleta French / Ruleta Europeanã / Single Zero Roulette (Ruletã Cu Un Zerou).

Strategii de ruletă

Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou. În ciuda faptului că regulile de bază sunt destul de simple, jucătorii începători pot fi încurcați de strategiile complexe de ruletă. Acest articol se va concentra pe cele mai bine cunoscute strategii de ruletă și modul în care acestea pot fi folosite pentru a maximiza șansele de câștig.

Cele mai bine cunoscute strategii de ruletă includ:

 • Parierea pe culori
 • Parierea pe numere
 • Parierea pe linii
 • Parierea pe coloane
 • Parierea pe numerele vecine
 • Parierea pe numerele multiple

Strategia Martingale

Strategia Martingale este una dintre cele mai vechi și cunoscute strategii de ruletă pentru jucători începători, iar principiul ei reside în faptul că vei dubla pariurile pe care le faci atunci când pierzi. Acest lucru se pune în practică cu scopul de a recupera pariurile anterioare pierdute și, eventual, să ieșim în avantaj. Desigur, acest lucru poate fi folosit cu succes doar dacă facem cont planificat și pe termen lung la masa de joc.

Conform acestei strategii, va trebui să alocați un buget lunar fix de pariere inainte de a merge la masa. Din aceea suma estimata va trebui sa alegeti si cat veti paria in fiecare tura. Pentru a vedea cum sa punet aceasta strategie in practica trebuie sa incepet sa facet pariuuri ensuite it urmaresc cum se intampla urmatoarea:

 • Dacă acest pariu este castigator atunci veti ramana cu aceeasi suma pe care a-ti plasat-o initial;
 • Daoc ă pauru este pierzut trebuie sa dublatm miza din nou;
 • Dac à miza o dublat vet itor castiga v et ii recuperrati partea pierdutta si obitne theca ncastig net;
 • Sau daca miza e dublata si seva, si lin toatala va memne reultalia initlala;

Acest proces puternice usor continuadu nepreincetin until va cu recuperati toate pierderile si vetin ce lasa intrardme ins avantaj.

Strategia Paroli

Strategia Paroli este o strategie de joc de ruletă relativ simplă, ce presupune pariuri pe exterior, oferindu-ţi mai multe şanse de câştig decât pariurile pe interior. Strategia constă în dublarea pariului după fiecare câştig. Acest lucru înseamnă că atunci când faci un pariu şi acesta iese, iar la cealalta rundă se face acelaşi pariu cu bani suplimentari pentru a-ţi lua înapoi pierderile anterioare.

Acest sistem poate fi folosit atât pentru jocuri online, cât şi offline. Acest sistem poate fi folosit pentru orice tip de mize şi are o rată scontat a suceeselor de 60% – 70%. Strategia Paroli este destul de limitată din punctul de vedere al profiturilor potentiale maxime care pot fi realizate… Însa acesta oferă un risc controlat al rulmentelor.

Strategia Labouchère

Strategia Labouchère este un sistem martingale care se bazează pe pariuri cu o rată de succes progresivă. Aceasta se referă la un sistem de pariere în care jucătorul alocă un buget pentru a-l folosi ca sume pariurilor pe o serie numită secvența Labouchère.

Jocul necesită două pași – determinarea secvenței inițiale și actualizarea secvenței în momentul în care se iau anumite mize:

 • Pentru a implementa această strategie, este necesar să tai câteva bucăți dintr-un șir de numere (ex.: 1, 1, 2, 3). Pariu pariu total va fi rezultatul sumei tuturor bucatelor vectorului (de exemplu, 7).
 • Vom plasa aceastǎ sumǎ pe ruleta europeanǎ pe linia roşie şi albastrǎ sau jucatorii pot decide sa parieze orice alt tip de numar.
 • Dacǎ plasam pariul și mor albul sau rosu va vinde puternic, iar apoi vom dividend tot ceea ce a râmâs din vectorul nostru înceteazǎ atunci când am castigat si incepand din nou cu aceeasi secventa initiala cand am pierdut.

Sfaturi utile

Jocul de ruletă poate fi distractiv şi captivant. Cu toate acestea, este important să vă familiarizați cu regulile jocului înainte de a începe să jucați.

În această secțiune, vom discuta câteva sfaturi utile despre ruletă pentru începători. Aceste sfaturi pot fi utile pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu jocul și cu regulile care îl însoțesc.

Setați-vă un buget și respectați-l

Este recomandat să stabiliți un buget și îl respectați pe deplin. Fie că jucați cu bani reali sau folosiți o bancă virtuală pentru a limita vânzările și cumpărăturile, trebuie să stabiliți un buget pe care sunteți dispuși să îl alocați jocului de ruleta.

Depozitele tale trebuie ajustate după mizele tale obișnuite. Dacă consistenţa şanselor este prea mare, creşterea depozitelor poate fi eficientativ controlată prin acumularea depozitelor dvs de la miza minim. Odată ce ajungeţi la nivelul maxim dvs, consultaţi opţiile noi pentru a revenii la jocuri regulate din catalogul dvs. În momentul în care veţi desfiinţat nivelul minim dvs, puteţi cumpăra un abonament nou de la reţeaua care oferă diferenţiate programări solide aceluiaş produs specific. Acesta va fi primul punct de verificare pentru a cumpăra regulile și strategiile de ruletă pentru începători, care sunt gratuite și regulate, pentru a stabili bugetul și a respecta acesta.

Încercați să profitați de bonusuri și promoții

Indiferent dacă jucați ruleta într-un cazinou de tip fizic sau online, sfaturile despre bonusuri și promoții pot face o mare diferență. Nu există nicio obligație de a accepta orice ofertă de bonus care vă este prezentată, motiv pentru care este important să vă asigurați că înțelegeți toate cerințele și condiţiile. Urmând aceste reguli simple, puteți profita la maximum de bani extra în plus pe care vi-l oferă operatorii și acolo unde se poate aplica un avantaj matematic pe termen lung.

În primul rând, trebuie să vedeţi exact ce ascund cele mai multe oferte de generozitate. Diversele forme ale lor sunt adeseori stabilite prin raportarea la alte jocuri precum blackjack sau sloturi, deci asiguraţi-vă cât mai bine că le analizaţii cu atenţie înainte de a fi acceptat. De asemenea, trebuie să luaţi cu privire si calculele implicate pentru maximizarea avantajului tau matematic si eventual aflam detaliile aferente plasari biletelor astfel incat sa respectam orice limitare impusa.

În afară de asta, majoritatea furnizorilor oferă diverse cashback sau poate generoase gratuit rotiri suplimentare in unele contingente. Garantia promovată poate varia substanțial în funcție de descrierea oferită și trebuie atent verificate datele referitoare la necesitatea respectării conform termenilor și condițiilor accesibilului survenitorului internet.

Găsiți un cazinou online de încredere

Atunci când jucați ruleta online, este important să găsiți un cazinou în care vă simțiți confortabil și care implementează practici de joc responsabile. Verificați recenziile cazinourilor și parcurgeți condițiile lor. Fiecare cazino înregistrat pe site-urile noastre ar fi trecut prin o verificare riguroasă a controlului de calitate, astfel încât puteți fi sigur dacă jucați la efectuarea uneia dintre aceste entuziasmante variații de ruletă online.

Principalele puncte pe care ar trebui să le acordați atenție sunt:

 • Lichiditatea – Verificaţi ce mărci conţin platformele de joc a cazinourilor. Acest lucru v-ar oferi informaţii cu privire la nivelul de popularitate al unui site şi la modalitatile de plata disponibile (cum ar fi carte bancar ş colţ sau platican numerar).
 • Securitatea – Verificatî dacã ultimii normele date privind regulamentul legat de securitate ş protectie a datelor personale au fost urmate în totalitate, astfel ca info personalã si financiarã sa fie protejata.
 • Bonusuri – Toate casele online ofer promisiuni interesante pentru a atrage clienţii potenţialnoastre, însã facem recomandarea ca vechea zical”tot so mişmeau sã respire din ambele naraoru”, ocusia partea merituchdalte aspect al bonusuoilor ? i verificam vece codul cautrit toread is>0 indiferent cts>, senaicac6% S= C utilizat , timp uş ne elimitae se impun pentru ace . verificati durata oferılor bonus scadente ptria poate va poate pune ın dif its in ide avantse spectrl lon in.

Frequently Asked Questions

Q1: Cum se joacă ruleta?

R: Ruleta se joacă cu un set de 37 de numere (1-36 și 0) pe care le poți paria. Există diferite pariuri pe care le poți face, iar câștigurile tale depind de pariul pe care l-ai făcut. Când se oprește roata, numărul câștigător este numărul pe care se oprește bila.

Q2: Ce fel de pariuri există?

R: Există o gamă largă de pariuri pe care le poți face la ruletă, inclusiv pariuri pe un singur număr, pariuri pe grupuri de numere, pariuri pe culori, pariuri pe paritate și pariuri pe numere de coloană.

Q3: Care sunt regulile de joc?

R: Regulile de joc la ruletă sunt destul de simple. Trebuie să pariați pe un număr sau grup de numere și să așteptați ca bila să se oprească pe numărul câștigător. Dacă pariați pe numărul câștigător, veți câștiga și veți primi de la cazinou suma pariată înapoi. Dacă pariați pe un grup de numere, veți primi câștiguri mai mici.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>