Regulile Rulet Pentru Ctiguri Garantate

Introducere

Ruleta este un joc celebru și antrenant, care îți oferă șansa de a câștiga în mod constant. Indiferent cât de mult vei juca, pot exista reguli și principii de bază pe care să le urmezi pentru a avea șanse sporite de câștig.

În acest articol vom explora regulile și principiile de bază ale jocului de ruletă și cum le poți folosi pentru a avea șanse mai mari de câștig:

Ce este ruleta?

Ruleta este un joc faimos, cum ar fi Blackjack sau Poker. Acesta a fost inventat în Franța pe la mijlocul secolului al 18-lea și acum se joacă în toată lumea. Acest joc poate fi jucat online sau offline și pot fi implicați până la 8 participanți.

Regulile de bază sunt simple: se roteşte roata, se transează pariu și se vor determina numerele câştigătoare. Jocul de ruletă construieşte în jurul rotirii unei roti, care are între 18 şi 37 de numere (în funcţie de tipul ruletrei), marcate 1-36 şi 0 sau 00. Pariorii pot paria pe un numar (fiecare carte va avea o anumita culoare – roşie sau neagră si o calculatie specifica), rânduri de numere adiacente sau coloane multiple pe tabloul de pariu al dealer-ului.

Site-urile online oferă acum cazinou game-uri din abundenţă şi există chiar şi posibilitatea pentru ce oamenii să parieze cu adevarat. Sugestia noastrã este sã consultaţi mereu regulile sitenay valabile iar apoi sã începeţi activa experimentarea diferitelor situaţii şi abordaje care pot da câştiguri garantate!

Ce sunt regulile ruleta?

Regulile ruletă sunt cele pe care se bazează această populară joc de noroc. Este important pentru orice jucător, orice ar fi ea, să știe cum se joacă ruleta și care sunt regulile acesteia. Acest ghid vă va prezenta principalele reguli de ruleta și vă va oferi informații despre câteva strategii încercate și adevarate pentru a vă asigura cât mai multe șanse de câștig.

Este adevarat ca unele principii ale regulilor ruleta functioneaza atat pentru online si versiunea reala; altele variaza în functie de versiune. Desigur, exista curiositati sau cerinte speciale cu privire la reglementarile specifice privind parierea și rularea marcajelor in unele tari sau jurisdicţii – dar acest lucru ar trebui discutat cu o anume casaronline. Vom explica pe larg principalele reguli ale jocului asupra carora fiecare tiparitor si juctor trebuie sa fie familiarizat înainte de a se apuca de joaca.

Tipuri de Ruleta

Există mai multe tipuri de ruletă disponibile pentru jucătorii care doresc să joace. Acestea includ ruleta europeană, franceză, americană și multe altele. Fiecare tip de ruletă are propriile sale reguli și opțiuni de pariere.

Să luăm o privire mai îndeaproape la modul în care aceste versiuni funcționează:

Ruleta Americana

Ruleta Americană este cea mai comună formă de ruletă, care se găsește în majoritatea cazinourilor. Aceasta are un disc (rueda), înconjurat de 37 de cazuri (1 – 36, plus un singur 0). Acest număr 0 adaugă o probabilitate suplimentară pentru casă, care face ca anumite pariuri s-ar cote inegal și dublu pe acest joc. De exemplu, în ruleta americană pariul „Roșu / Negru sau Par / Impar” poate fi prețuit la 1:1 in loc de 1: 2 într-un joc european tipic.

De asemenea există rulettele automate si cele clasice unde se joacã pe masã cu dealerij reali. Jucatorii pot paria demultimilor tipuri diferite de pariu asupra rulet¸î/span>, iar propriul lor provider va oferi orice informatie despre differentele metode folosite pentru plasarea mizelor și cum pot fi folosite cu succes pentru a obtine oarecare vârstℯ⁻î.

Ruleta Europeana

Ruleta Europeană impactează în moduri semnificative căutarea jucătorului de scopuri și profit. Aceasta varianta are 37 de numere care se întind de la 0 la 36 pe grila sa. Aici, casa are doar un avantaj mic, cu un RTP (Return to Player / Rată de reîntoarcere a jocului) de 97,3%.

Datorită avantajului generos pe care casa l-are aici, ruleta Europeana este mai populară atât pentru cei experimentați cât și pentru cei noi în domeniu.

Ruleta Europeana oferă un număr special care se referă la „0„, despre care se presupune că va oferi o rundă gratis sau similar. Rotirea roții de ruletă determină unde va fi plasată bilă și antrenorii continuă până când numerele nu au căzut niciodată timp de nouăzeci și opt și când se lovit zero.

Jucătorii acordă un mare respect acestei forme intrucât cu bani insuficienti pot câștiga porții mari din premiu. Strategia importantă aici este să încerci sau să faci pariere pe numerele individuale în locul uneia mai mari cum ar fi perechi sau culori și astfel reușești să îți multiplici șansa ta ca vei câștiga constant!

Ruleta Franceza

Ruleta franceză este una dintre cele mai populare variante ale ruletelor. Regulile sunt ușor de învățat, iar jocul este simplu și amuzant. Această versiune a ruletelor se joacă cu un singur zero, deci avantajul casei este doar de 2%, ceea ce face acest joc mult mai atractiv pentru jucători.

În această variantă, numerele de pe retja de betalare sunt date într-o secvență diferită decât la alte tipuri de ruleta: 12 / 35 / 3 / 26 / 0. Apoi sunt dispuse cum ar fi pe o roată realistă cu numerele separate prin culori negru și roșu. Tabloul special pentru pariere presupune pariere separata asupra unui grup specific de numere precum perechi sau triplete adiacente referitoare la poziția lor pe masa de joc – apelându-se astfel la elementul norocos al jocului.

În plus față de pariere simpla pe a single number (numar individual), exista si optiunile placate, inclusiv pariem entre doue numer rouge etnoir (rouge et noir), impar sau chiar si pereche – din nou toate acestea portind referire la poziţia fizica actuala a numerilor selectati on the Roulette Wheel (Ruleta).

Strategii de Ruleta

Strategiile de ruleta pot fi foarte utile atunci când vine vorba de a obține câștiguri garantate. Există o mulțime de strategii de ruleta disponibile pentru a vă ajuta să obțineți cea mai mare șansă de câștig. Orice strategie alegeți să utilizați, este important să vă amintiți că ruleta este în final un joc de noroc.

Acest articol va discuta toate strategiile disponibile care să vă garanteze câștiguri și prin care să vă bucurați și de o experiență de ruleta memorabila:

Strategia Martingale

Strategia Martingale este una dintre cele mai vechi metode de ruletă și cea mai cunoscută din lume. Acest tip de strategie aparține ruletistului Stephen R. Clarke, iar acesta a fost folosit în principal pentru a dubla fiecare apel în cazul unei pierderi consecutive, încercând astfel să recupereze pierderea.

La ruletă, Strategia Martingale a fost prima dată folosită pe scară largă la jocurile automate și manuale. Se presupune că dacă jucatorii pot dubla fiecare pariu, atunci cu siguranță vor recupera pierderile anterioare și, prin urmare, vor obține un profit rezonabil la sfârșitul serii.

Cu toate acestea, această strategie poate da greș într-un timp foarte scurt și poate cauza un gol enorm în buzunarul joacatorilor. Un alt inconvenient al Strategiei Martingale este acela când se impune limitarea mizei sau se opresc pariurile dinainte ca jucatorul s-o pună în practică; atunci strategia e complet neputincioasă.

Din această cauză, nu este considerată cea mai sugestivă pentru orice jucător de ruletă.

Strategia Paroli

Strategia Paroli este o strategie de joc la ruletă foarte simplă, ce poate aduce profituri substanțiale dacă este folosită în mod corespunzător. Poartă numele scriitorului John Entwistle, care a creat-o în 1967 și a descris-o în cartea sa „Omul și jocul„.

Paroli se bazează pe un sistem de pariuri marite si se bazează pe ideea de a dubla pariurile dupa fiecare câștig. Publicul larg o considera ca fiind o varianta mai avantajoasa decat martingale (Martingale este o strategie care presupune dublarea pariurilor dupa fiecare pierdere).

În acest sistem, vor trebui să faceți cinci pariuri succesive astfel:

  • primul pariu va fi 1 unitate,
  • urmatorii patru vor fi 2 unitati (2+2+2+2=8).

Dacă al doilea pariu este câștigat, atunci pur și simplu v-a fost dublat primul pariu și veți iese cu 4 unite in plus. Dacă pierdeti oricare dintre primele doua parieri ve ti mai ave stoficiente fonduri pentru a continua. Acest lucru se repeta pentru urmatoarele doua rounduri (3 si 4): daca aveti noroc si castigati vetifaceca la final 8 pentru toata aceasta tranzactie.

Strategia Fibonacci

Strategia Fibonacci este una dintre cele mai populare și accesibile strategii de pariat la ruletă. Aceasta utilizează secvența numerică Fibonacci pentru a stabili cât se va paria în funcție de rezultatul jocului și, de asemenea, cum se vor dubla pariurile în cazul unei pierderi. Dacă sunteți novice în domeniul jocurilor de noroc, această strategie poate fi o bună modalitate de a începe să experimentați.

Procesul poate fi explicat pe scurt astfel: se pun mize în serie cu sume puse din ce în ce mai mari urmând secvențele lui Fibonacci până când aveţi o victorie care remediaşte toate pierderile anterioare și face ca profiturile să fie egale cu suma pariată in total plus un profit suplimentar.

Astfel, pentru fiecare rundă veţi adauga liber pot fi folosite la oricare dintre aceste secvenţe numerele 1 sau 2 pentru a creşte sau micşora nivelul pariere din parcurs. Mai exact:

  • 1 + 1 = 2;
  • 1 + 2 = 3;
  • 2 + 3 = 5;
  • 3 + 5 = 8;
  • 5 + 8 = 13 şi aşa mai departe.

Sfaturi pentru Ruleta

Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou și oferă jucătorilor posibilitatea de a câștiga în mod regulat. Dacă urmați anumite reguli și obțineți cunoștințele necesare, puteți folosi strategia potrivită pentru a face Ruleta mai profitabilă.

Acest articol vă va ghida prin diferitele sfaturi și reguli pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență de Ruletă și de câștiguri garantate:

Înțelegeți regulile

Înainte să vedeți câștigurile pe care le puteți obține din jocul de ruletă, este important să înțelegeți regulile jocului și să vedeți cum funcționează.

Ruleta se joacă intr-o sala cu mese numite „culege”. O masa de ruleta poate avea intre 1 si 10 jucatori si un dealer (un croupier). Folosind sagetile si rolele de pe masa, jucatorii fac pariuri asupra uneia sau mai multor numere sau pe diferite culori. Dealerul va rostogoli o minge intr-un tambur oval cu 38 casete care au toate numere intre 0 si 36. Pariorii castigatori trebuie sa faca pariu corect asupra numarului dar si culorilor in care intra aceasta minge; fie negru/rosu sau chiar/impar/1-18/19-36, pentru a castiga o anumita suma bazata pe cat a petrecut pentru pariu initial. Orice pariu poate fi plasat inainte ca dealerul sa puna bila in miscare în tambur.

Nu exista strategii magic precum, urmatoarele numere se vor miscora primul și puteti adauga scoruri la rulmente etc., insa, prin antrenament pot fi luate decizii bune pentru implementarea strategie de joc in cadrul regulilor simple ale Ruletveridicand coeficientele bogate ale retururilor si usando varietati pentru a maximiza cresterea castigurilor.

Fixați-vă un buget și respectați-l

A fi în câștig este obiectivul nostru principal atunci când jucăm jocuri de noroc, astfel încât să ne putem bucura de ele. Cu toate acestea, este important să ne amintim mereu o libertate responsabilă și controlul asupra stilului de joc.

Un principiu important al jocurilor de noroc ar trebui să fie fixarea unui buget pentru dvs., iar acesta ar trebui respectat oricând vă aflați la mesele de ruleta. Dacă decideți cât puteți cheltuit pe anumite jocuri sau pe parcursul unei sesiuni, nu veți ieși pe plus decât dacă rata dvs. inversatiilor + rezultatele obtinute din incredere și fericirea rezultată din actul investiției voastre aplicate corect sunt mai mari decât investiția voastră inițială la start a partidelor jocurilor de ruleta cu pricina. Astfel, un foarte bun factor al fericirii voastre se va baza în departe între încercările voastre și numărul de strategii ale amestecării propriilor produse selectate ale mișcării profilării (profiling) privitor la locația curentă unde vă aflați și unde vreți să acționați (acționați) cu produsele tactice adecvate fiecărei ipoteze jucătoare, foarte curând.

De aceea, trebuie să vă asiguraţi că nu v-aţi depăşit bugetele sau încercaţi să recuperaţi pierderile prin cheltuire mai mult. Un astfel de comportament poate face daune lung-durată sănătății financiare și realității efectivelor investiții financiare respective („investiții finaciare”), de aceea, vă recomandăm a jos să aveți lua o decizie dezactivată momentană adecvată ieșirii momentane reciproce fa, adisa (adecvată) și implicit între donii 1 și 2 folosind secvențe în noul plan matrixial modificat momentan.

Încercați să vă bucurați de joc

Odată ce ați ales o masă de ruletă și cunoașteți regulile jocului, nu uitați de scopul principal: să vă bucurați. Amintiţi-vă cât de important este să riscaţi responsabil. Încercați să puneți mize pe care sunteţi pregătiți să le pierdeţi izolat, nu toată banca pe un singur turneu.

De fiecare dată, când jucaţi la masa de ruleta este important să mizaţi corect și potrivit în funcţie de previzibilitatea câştigului dorit. Întotdeauna ia în considerare faptul că câştigurile viitoare ar fi tot o noroc şansă, chiar dacă gardenal precedent a fost realizat din noroc!

Un alt lucru important al jocului este să rămâneţi calm în toate situaţiile și să evitaţi depunerile impulsiv prin presupuneri. Acest lucru poate provoca erori costisitoare în timp ce debitează mai mult decât atunci când ejaculaţi în moduri rezonabile ale parghiilor. Mai mult decât atât, petreceţi timp și înţelegeţi analiza raţională a diferitelor situaţii ale parghiilor care pot fi folosite pentru a câştiga la masa de ruleta.

Concluzie

După cum v-am menționat înainte, ați descoperit ceva, indiferent de strategie, norocul la ruletă este probabil cel mai important. Cu toate acestea, există anumite reguli și trucuri pe care le puteți folosi pentru a vă îmbunătăți șansele de câștig. Cu toate acestea, rata de câștig nu va fi niciodată 100%.

Acum, să examinăm ceea ce am analizat și discutat în această lecție și să luăm o concluzie:

Cum să câștigați la ruleta?

Atunci când jucați la ruleta, există câteva reguli de urmat, care pot ajuta la maximizarea șanselor de a obține profituri mari din această activitate. Jucarea cuprinde pariurile pe care le faceți pentru a câștiga bani în joc. Unele pariuri vor fi mai sigure decât altele, iar aceste reguli vă vor oferi informații și situații în care puteți profita cu ușurință.

Cel mai important lucru atunci când vine vorba de strategia de joc la ruleta este să reţineţi limitele dvs. Ruleta oferă o mulţime de opţiuni de câştig, dar trebuie să rataţi şansa uneori pentru a minimiza pierderile. Limitele impuse constituie un factor esenţial în stabilirea planului dvs.

Strategia Martingale se axează pe dublarea pariu pentru fiecare pierdere pe anumite alegerile posibile în care veţi garanta un profit modest după o succesiune nesfârşitiv ezultatelor negative (de ex., culoare roşie sau negru). Se recomandă folosirea acestei scheme chiar ş* i pierde perioadele aglomerate ale învioratorului emoţional al jocului de ruleta – riscul financial poate fi limitat prin stabilirea limitelor atente!!! Reamintim faptul ca este cea mai buna metoda pentru a va pastra conturile si economia in siguranta.

Cum să evitați pierderile la ruleta?

Pentru a evita pierderile la ruleta, este important să vă asigurați că înţelegeţi regulile și strategiile corecte. Jocurile de ruletă din cazinourile online pot fi rapid și distractive, prin urmare este imperativ să vă stabiliţi limitele de pariere. Puteţi decide să jucați cu limite mai mici sau mai mari decât bugetul dvs., dar, indiferent de mizele la care optați, asiguraţi-vă că încadrarea se face în limita banilor cheltuiţti.

Un alt mod de a evita pierderile la ruleta este să pregatiți jocul prin crearea uneia sau mai multor strategii pe baza datelor știinific privind probabilitatea numerelor etc., precum șí informarea despre conditiil mediu-psihologic al cazinourilor online populare. De asemenea ,Nu uitati sa trecetii prin politicile bonus ale site-ului web ales pentru a verifica oferte speciale, bonusuri , reducere si oferte omportunitatre gorupare care it pot ajuta sa economisi igri . Este intotdeauna recomandat ca jucatorii incepatori să facă acest lucru.

Frequently Asked Questions

Q: Ce este regula „en prison”?
A: Regula „en prison” înseamnă că, dacă un pariu exterior este câștigător, jucătorul poate alege să pună pariul în „închisoare” și să-l țină acolo pentru următoarea rotire a roților. Dacă pariul câștigă, jucătorul primește pariul înapoi. Dacă pariul pierde, este eliminat din joc.

Q: Care este regula „la partage”?
A: Regula „la partage” înseamnă că, dacă un pariu exterior este câștigător, jucătorul primește jumătate din pariu înapoi. Acest lucru înseamnă că jucătorul pierde jumătate din pariu, dar câștigă cealaltă jumătate.

Q: Care este regula „passe”?
A: Regula „passe” înseamnă că, dacă un pariu exterior este câștigător, jucătorul primește întregul pariu înapoi. Acest lucru înseamnă că jucătorul câștigă aceeași sumă de bani pe care a pariat-o.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>