abbreviatejournal

Software-ul de planificare a forței de muncă online oferă o modalitate mai bună.

Iată câteva dintre modalitățile prin care cel mai bun software de planificare a forței de muncă online vă va ajuta cazinoul să reducă timpul petrecut în planificare, să reducă erorile la aproape zero, să îi facă pe angajați și manageri mai fericiți pentru că se înțeleg mai bine și să economisească bani pe care îi sângerați în prezent de astfel de probleme.

Angajații pot vizualiza orarele de oriunde

Dacă sistemul de programare al cazinoului dvs. solicită angajaților dvs. să sune pe cineva, să-și verifice e-mailul sau să vină la muncă pentru a-și verifica programul, pierdeți timpul cu o programare ineficientă și creați tot felul de probleme și întârzieri evitabile.

Majoritatea sistemelor software de planificare a forței de muncă online permit angajaților să-și gestioneze programele de pe telefon. Se conectează la contul lor și își văd programul programat cu zile, săptămâni sau luni în avans. Angajaților le place această caracteristică. Nu trebuie să aștepte ca programul să „iasă” ca înainte. Pur și simplu apare pe telefonul lor și îl pot vedea oricând, oriunde. Nu putea fi mai ușor.

Vă puteți adapta rapid la ture programate incorect

Dacă o anumită schimbare nu este programată deoarece mulțimile pe care le așteptați nu au apărut, puteți regla rapid listele personalului cazinoului. Poate te așteptai la mulțimi mari pentru un joc de baschet sau de baseball, dar seria se termină în patru jocuri și te așteptai la o mulțime pentru jocul 5.

Sau poate o schimbare este sub program și apare un public mare. Vă puteți vedea rapid angajații cu fracțiune de normă care sunt disponibili pentru schimburi suplimentare, astfel încât să puteți evita apelarea persoanelor care ar putea să lucreze ore suplimentare în acea săptămână. Software-ul de planificare a forței de muncă online vă permite să faceți acest lucru din mers. Durează doar câteva minute pentru a lua decizii mari de planificare la fața locului, care au un impact direct asupra rezultatelor.

Angajații pot face cu ușurință cereri de schimb de schimb

În calitate de manager de cazinou, vă puteți crea software-ul de planificare online, astfel încât să puteți aproba orice solicitare de modificare. Pentru cazinouri, acest lucru este esențial, deoarece pot exista anumiți angajați în care nu aveți încredere să lucreze cu alții sau la anumite servicii sau locații.

Și, de asemenea, veți fi siguri că veți avea angajați calificați distribuiți în zonele dvs. de joc de masă în toate schimbările majore. Este posibil ca angajații tipici să nu-și dea seama de importanța depunerii cererilor de schimbare pentru schimburi. Cu toate acestea, software-ul de programare, cum ar fi Casino Schedule Ease, vă permite să determinați rapid dacă swap-ul lor va provoca sau nu probleme. Puteți stabili programul cu săptămâni sau luni în avans

Software-ul de planificare a angajaților vă permite să programați cât doriți. De exemplu, este posibil să aveți un eveniment mare în câteva luni. Nu planificați în fiecare zi între acum și apoi,
dar puteți planifica datele care se grupează în jurul marelui eveniment pentru a vă asigura că aveți personal cu cei mai buni oameni în aceste zile cu venituri ridicate.

Angajații pot face cu ușurință cereri EO

Când există o schimbare lentă sau când un angajat a venit cu ceva în viața lor personală, software-ul online de planificare a angajaților le permite:

faceți cereri timpurii rapid și ușor.

Majoritatea cazinourilor sunt locuri mari. Uneori poate dura veșnic să identifici persoana cu care vrei să vorbești. Și dacă managerul de program nu se află la birou atunci când un angajat are nevoie de el, se formează frustrarea.
La fel ca munca în schimburi, angajații pot face solicitări EO de pe telefoanele lor oriunde s-ar afla și puteți aproba sau respinge sau puteți cere să discutați trimițând un mesaj personal înapoi.

Planificați cu ușurință în avans în zilele aglomerate preconizate

A fi insuficient de personal este teribil pentru un cazinou. Cu software-ul online de planificare a forței de muncă, veți fi gata pentru zilele mari pe care știți că vin. Indiferent dacă este vorba de weekenduri, anumite sărbători, perioade speciale ale anului sau date ale evenimentelor majore ale orașului, software-ul dvs. vă ajută să vă asigurați că jocurile de masă și alte departamente cheie ATM sunt gata pentru prime time.

Puteți automatiza întregul proces de planificare

Cele opt motive de mai sus sunt mai mult decât suficiente pentru a justifica programarea unei demonstrații gratuite a software-ului nostru de planificare a cazinourilor. Dar acest ultim motiv este cel mai bun dintre toate de până acum.

Când ați citit numărul 8 și ați început să vă gândiți la „realizarea” programului perfect, s-ar putea să vă fi trecut prin minte că, dacă ar fi trebuit să faceți singur toate acele lucrări, crearea programului ar fi totuși o provocare. Da ar fi. Încă nu va fi ușor să setați un program despre cine ar trebui să i se aloce unde și când.
Da, aveți toate aceste informații la îndemână, dar veți avea tot trebuie să navigați prin toate acestea pentru a obține o schemă viabilăa a produce. Nu ar fi mult mai ușor dacă un computer ar putea produce.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>