Unele indicatoare pe care le-ați setat pentru management

Recrutarea unui director pentru trupa ta poate de la început par a fi o evidentă, aprobarea mișcare care vă va ajuta să conducă la aclamare și faima pe termen scurt. Categoric, în unele chestiuni? Cu toate acestea, este o dată într-un timp atât de bază.

Există numeroase aspecte în care artiștii interpreți sau executanți intră în contracte cu grupuri de supraveghere sau se angajează să angajeze un șef de externalizare, înainte de a fi într-adevăr pregătiți pentru aceasta.

Chestia este că este greu de spus când vei fi pregătit. Deci, în loc să depindeți de o bănuială, în materie, sunteți unul dintre numeroșii artiști care se gândesc dacă acum este o oportunitate ideală de a adăuga o altă parte grupului dvs., există câteva teritorii cheie pentru a verifica pentru a vă ajuta să știți fără îndoială.

Iată zece indicii că ești pregătit pentru Consiliu.

1. Ești supra-rezervat

Să presupunem că sunteți suficient de binecuvântat pentru a vă afla într-o poziție în care întâmpinați dificultăți în ajustarea practicilor, a întâlnirilor de scriere a cântecelor, a timpului de înregistrare și a concertelor live în programul dvs. Poate că rezervați abia suficiente deschideri de program pentru a vă menține ocupat în mod constant, cu toate acestea nu sunteți încă sigur cum să organizați ceea ce contează cel mai mult.

Acesta este locul unde recrutarea unui supraveghetor s-ar putea dovedi utilă. Acestea vă vor ajuta să vă planificați și să vă aranjați viața melodică de zi cu zi pentru a vă asigura că timpul dvs. este utilizat la fel de eficient cum ar fi de așteptat în aceste circumstanțe. Vor avea opțiunea de a spune suma pe care o puteți face într-o anumită zi, deoarece artiștii interpreți sau executanți par să aibă nevoie să ia suplimentar din motive necunoscute.

2. Nu poți ține pasul

Acesta se leagă de ultimul punct, dar nu este de fapt echivalentul. În materie, uitați cu adevărat de lucruri și asta vă face să pierdeți deschideri, puteți fi pregătit.

Când chiar și câteva mesaje vă pot trimite peste marginea dvs., ar trebui să luați în considerare o anumită asistență pentru a vă menține coordonată și, într-adevăr, pentru a stabili nevoile în conformitate cu procedura. Este posibil să fie nevoie să redimensionați lucrul cu o parte din colegii și tovarășii pe care îi iubiți pentru a face spațiu pentru următorii pași semnificativi ai profesiei dvs.

Având un supraveghetor care se ocupă de viața ta implică faptul că pot juca „polițistul teribil” pentru tine și pot împinge înapoi pe halucinații strălucitoare, pâlpâitoare ale întâmplării, care ar putea ajunge aproape sigur să fie nedorite.

3. Muzica dvs. acceptă o recenzie uimitoare în mod fiabil

Ai cântat muzica ta pentru toată lumea: mama ta, tovarășii tăi, tovarășii mamei tale, asociații tăi și așa mai departe, toți o adoră. În acel moment începeți să interpretați mai mult, să vizitați o piesă, să faceți spectacolul virtual într-o mare măsură și obțineți în mod obișnuit anumite rezultate.

În prezent, reamintim că cineva de evaluare este doar o evaluare, iar spre sfârșitul zilei este muzica dvs.—au fost o mulțime de experți din industrie care a refuzat orice aparență de Katy Perry și Billie Eilish în lumina faptului că nu au fost niște ceai—cu toate acestea, în cazul în care revizuirea este fiabil uimitoare în diferite mulțimi, este posibil să fi descoperit ceva.

Există o posibilitate decentă să fiți pregătit să vă duceți muzica la următorul nivel. În orice caz,ce înseamnă asta? Deși pare a fi unic pentru toată lumea, în funcție de locul în care vă aflați și de obiectivele dvs., un director va fi gata să vă ajute să faceți următorii pași—oricare ar fi ei.

4. Muzica ta este de streaming / de vânzare mare

Deci, aveți milioane de fluxuri inițiale pe Spotify. Felicitări! Câteva lucruri ar putea apărea imediat: ați putea fi solicitat în mod natural de către cei din afară care au nevoie să facă echipă sau de mărci și furnizori care trebuie să examineze modul în care pot obține un pic din ceea ce faceți.

În prezent, aceste uși deschise pot ajunge să fie spam, poate că unele sunt cu adevărat reale. Îți dai seama cine va realiza care va fi care? Da, șeful tău. Ele vor fi o resursă utilă în câteva moduri, atunci când circumstanța actuală devine un factor integral, de exemplu: a scăpa de cele putrede, care prezintă anchete corecte, upselling în valoare de trupa ta, și crearea de proceduri în curs de dezvoltare.

Pe șansa ca muzica dvs. să se transmită admirabil și să nu primiți solicitări neregulate, este, de asemenea, extraordinar. Puteți lua această influență și cumpărați—o în jurul mărcilor sau coechipierilor mai mari pe șansa de care aveți nevoie-iar un administrator va avea opțiunea de a vă ajuta și acolo!

5. Ești pregătit pentru nume, furnizor și pește mai mare

Aveți trifecta: o melodie de succes (eventual două sau trei), o prezență în curs de dezvoltare și un spectacol live care vă poate vinde de foarte mult timp. Tu și trupa ta au experimentat avansurile din trecut, poate singur sau cu ajutorul altora. A avea un director vă poate ajuta să obțineți intrări care v-au fost recent descurajate anterior.

Șeful vă va primi adunările pe care le meritați, cu persoanele care au dreptul să fie obținute de dvs. În cazul în care funcționează în adunare, directorul vă poate ajunge la acel punct.

6. O echipă de colegi fredonează despre tine

În ciuda faptului că marginal mai puțin discutate, este informații de bază în zonele urbane semnificative de muzică pe care aproape toată lumea se cunoaște într-o anumită limită (în orice caz, toată lumea este conștientă unul de altul). Ajungând într-un loc în care simțiți că vă puteți conecta și puteți cere aproape oricui din jurul dvs. să se ocupe de o co-compunere sau de un efort comun de orice fel, este un loc extraordinar pentru a fi ca un meșter de cartier.

Pe șansa de a avea coechipieri care bâzâie despre munca dvs. în fiecare ureche și în fiecare birou, sunteți fără îndoială pregătit să adoptați o strategie mai expertă pentru aceste circumstanțe sinergice și să recrutați un director. Ei vor avea opțiunea de a ajuta la răspândirea buzz-ului, de a ajuta la eliminarea posibilelor colaborări triste și de a vă aranja pentru următorul grad al profesiei dvs., oricare ar fi acesta.

7. Căutați o organizație mai extinsă de coechipieri

Pe partea opusă a monedei, să presupunem că ați experimentat toți coechipierii pe care îi cunoașteți și sperați să întâlniți niște persoane noi în afaceri, care ar fi un meci solid. Un director foarte ales, cineva care vorbește cu un sortiment de specialiști și cunoaște scena dvs., va avea un aranjament complet nou de asociații care vă pot ajuta să vă dezvoltați durata.

Este o mare parte din responsabilitatea lor de a vă ajuta să vă familiarizați cu persoanele corecte și să vă duceți în camerele și vizitele corecte. Deci, dacă contactele dvs. arată oarecum slabe, ar putea fi foarte bine o oportunitate ideală de a vă gândi la administrație.

8. Nu știi de etapele ulterioare

Ai făcut totul bine singur până acum. Ați ajuns la un anumit scop al progresului și acum nu știți ce ar trebui să faceți în aceste zile pentru a vă ridica profesia mai departe.

Desigur, colecții de înregistrare și spectacole de joc este extraordinar, dar există suplimentare acolo puteți face? Poate că este o oportunitate ideală de a lua în considerare obținerea asistenței externe și a procedurii. Un supraveghetor vă va ajuta să vă răspândiți alegerile și să vă stabiliți pe alegeri, astfel încât să laude misiunea sarcinii dvs.

9. Canalele tale sociale sunt colibri

Să fim sinceri. Media bazată pe Web este o piesă enormă a modului în care specialiștii și asociațiile melodice își fac numele în acest timp computerizat. Nu exclusiv o prezență media online va atrage un regizor, dar le va oferi ceva extraordinar cu care să lucreze direct din ușă.

Rețineți că, din punct de vedere administrativ, marcarea unei sarcini este o aventură. Pui resurse în ele, dar pe de altă parte își pun timpul și energia în tine, pentru poziția lor, profesia și restul programului lor. În cazul în care tocmai ați început lucrarea de fabricare a locației dvs. pe canalele sociale și puteți arăta o dezvoltare consecventă, supraveghetorii vor fi bucuroși să vă ducă și să vă mute mai departe pe scaunul pas cu pas.

10. Ai cunoscut pe cineva

Pentru a încheia lucrurile, aparent cea mai semnificativă dintre cele zece indicații, este că ați întâlnit un regizor care este la fel de intrigat și a pus resurse în întreprinderea dvs. așa cum par a fi.

Din când în când, acest lucru se întâmplă ca orice relație nouă; întâmplător și la un bar. Diferite ocazii este ceva mai mult și planificat. În orice problemă, în orice problemă, în materia pe care o căutați pentru portret, puteți în orice caz începe prin a face unele examinare pentru a vedea cine supraveghează care, și trimiterea unui cuplu de schimburi prietenos.

Din păcate, un administrator poate reprezenta momentul adevărului profesia ta, așa că nu este total gimmicky că vă sugerăm să se ocupe cu descoperirea unul ca este o altă relație sentimentală. Încercați să nu surge; primul, probabil, nu va fi cel, cu toate acestea pe termen lung veți localiza unul. Sunt acolo.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>